Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravo čudo i sreća je kada Bog ostavi na životu jedno od 129 djece, a onda jednim moralnim pitanjem razbiješ koncept Boga i religijsku doktrinu: Zašto je on bolji od sve druge djece koja nisu bili te sreće i čuda da prežive? Religija je slijepa ulica.
Decko je imao jako puno srece . Neka upise 16.12 . kao drugi rodjendan.
Sudbine..😥
Jebi ga, sad vise niko nece u skolu na vrijeme.
Sretan sigurno jeste, ali ne mogu da zamislim taj osjecaj kad shvatis da su ti svi drugovi mrtvi. Vjerovatno ce se uvijek pitati, zasto ja?
A zamisli ako ovi što su pobili ove odluče i njega da dokrajče? Bolje nešto i sačuvat' za sebe, da neke budale ne bi sutra došle i ubile ga, čisto jer je jedini ostao živ... Živ si brate, šuti, bolje je, budaletina svakakvih ima...
A znas li ti methXXIV zasto si retard i zasto si ogranicen kao saksija ????
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ili mu je babo bio medju izvrsiocima zlocina pa ga ostavio kod kuce
E jesi bolesnik. Mentalni.
@Vejsilo jel se to javljaš iz Jagomira.
Nije naucio za ispit
Pitala nastavnica s pocetka dnevnika taj dan.
napalm molim vas sad
Znači ostaje ona....rodi me majko sretnog ;-)
i baci me dje hos