Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkad su srp i cekic samo sovijetski simboli? Ovo je slimbol ervopske ljevice, koja ocito nije pozeljna u EU.
zivjela sloboda i demokratija gdje se ne smije misliti drugacije!!!!! totalno su razliciti od komunizma....
al više seru ovi iz eu.a kod njih goli peder i psihopata.i ovi iz bosne.
Vidi ovo sestre ti a kad su vas oslobadjali od hitlera onda je moglo proc je
Bio je dobar kad je oslobodio Evropu najgoreg zla u istoriji. Samo su pogriješili što su stali u Berlinu.
O kakvom moralu prica EU i Zapad..Pa oni su porusili svemoralne norme i od covjecanstva napravili CISTI VATIKANSKI SOTONIZAM....
@Kirov Pretpostavimo da je to što kažeš istinito, ali opet ima jedna nepobitna činjenica: KOMUNIZMA VIŠE NEMA NA OVOME KONTINENTU, EVROPE/DEMOKRATIJE ITEKAKO, KRAJ PRIČE! btw.: Cr\'knite od muke, bagro crvena \"drzave za (pra)covjeka\": ŠTEDIMO HILJADE, KRADEMO MILIONE! Niste nimalo bolji, tišuuuuu!
Muslimani su prihvatili i uzeli ono sto je BOZIJE , mjesec i zvijezdu sa neba , to nam ni jedan sud niti pojedinac nemoze osporiti niti ukinuti , tu je nasa snaga , drzimo se Bozijih znakova !
@ Radoje * Ispravno. Pravo obrazlozenje je da srp i zvijezda lice na polumjesec i zvijezdu najgori simbol sto je crni djavo mogao izmisliti. * Haj va ne , gledas li ti kada u nebo ?
Sinoc pogledah u nebo vidjeh zvijezdu a nema srba ni cekica, pogledah jos jednom kad ono sija mjesec ko dukat. Rekoh, ej vala ti mjesece i zvijezdo kad ste tako lijepi a hebo cekica + srpa. Sve sam gledao iz Rima.
mecem si petokraku redovito u svoj skutorski pakas...ponekada je suknem zoomu seset i sest puta
slijedeci korak je da vam ukinu zvjezdu i polumjesec kao nepozelnje simbole.
Eto, nek mogu pederska obilježja. Hebo ja Evropu u kojoj se ulaznica nalazi u komšijinim gaćama
Za ove seljobere iz SRNE.Ne kaze se \'korišćenje\',pravilno se kaze korisTenje.
jeste li se ikad zapitali sto su komunisti neke stvari zabranili i sto su obracunavali sa svojim politickom protivnicima?Od kad se komunistička misao pocela siriti u 19 vijeku komuniste su gdje god su se pojavili tretirali su kao da su virus.pocnimo od marxa koji je morao da iz njemacke emigrira u englesku.pariska komuna 1870 komunisti naprave vladu u parizu,francuski kralj dozvoli pruskoj vojsci da udje u pariz i likvidira sve komuniste.Rusija 1917 13 država se ukljucuje u gradjanski rat i pomaze pristalicama caristickog rezima.njemacka 1918 komunisti pokusavaju da dodju na vlast vojska reagira i likvidira sve ukljucujuci rosu luxembourg i karla liebknechta.mađarska poslije WWI komunisti dolaze na vlast,Rumunska armija ulazi u bukurest i brutalno skida Belu Kuna sa vlasti.jos 2 primjera iz hladnog rata Cile i Indonezija.Obije operacije vodi CIA u Cileu protiv Allendea,gdje na vlast dolazi Pinochet.u indoneziji skidaju sa vlasti Sukarna i u jednoj nocni likvidiraju oko 500000 komunista
eh ovako Radoje naje.b,em ti se stare al ono da valja... al je se bas naj,e.bem , al bas kao prvo djavo ne izmislja sto je vec izmisljeno... mjesec i zvijezde je Al,l.ah izmislio i samim tim mi muslimani to koristimo kao simbol. kao drugo krsta nema nigdje u prirodi a ja kako znam vi smatrate da se djavo boji krsta, al se varate drage vlasine... krst je jedan od glavnih simbola djavla, kao trece bolan nebio kad si g,lup sto se izvaljujes i komentarises glu,posti aj sad idi jedi g,o.vna sa svoja tri prsta
@kiki hahahaha SDP - Stranka za kumove, rođake i prijatelje. Kiki halal ti ćuftetina!