Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudo svi zagovaraju DemoNkraciju a svi bi da udaraju jedne druge radi njihova licna misljenja???? Zar treba ici u pustinju ili dzunglu da bi ostvarivao svoja licna misljenja??? Ja mislio da DemoNkracija spodrazumjeva pravo na licno misljenje,sloboda govora,sloboda izrazavanja,sloboda ispoljavanja,prakticiranje relegije itd. Oh,Da ja umalo zaboravih ovo je DemoNkracija na Balkanski nacin....Mozes reci sta zelis ali cuvaj glavu da komsija necuje!!! Nema gore pustinje,sume i prasume od balkanskog otpada i njihovih razmisljanja a dokaz su komentari na Klixotrisu!
Ovo mocan rep???!!! Samo nek je protiv Islama i dobar je odmah! Ruke vam se osusile!
Cuj primio 5 metaka i uspio pobjec hhh pa nisu mu dali cahure da nosi od tih 5 metaka, vec ga izbusili i on pobjego jest zaeban
Nije ti baš ispravna logika.Arapi se nebi trebali vraćati na stanje bez brojeva jer nema smisla vraćati se u gore. Mi bi se trebali vratiti na islam jer je to zasigurno bolje. I sami vidite čisto ropstvo demokratije manifestovano u bosanskom društvu.A o truležu komunizma se cijeli svijet uvjerio.A nađi koju knjižicu pa pročitaj kako se živjelo u islamskoj državi. Neznam šta ti je poenta?Jel me to učiš razlomcima? :) Posebno je u tome što On nema sudruga u vlasti u stvaranju,određivanju itd.Tj ako Mu budeš nepokoran neme te dvojčice ni trojčice koja će se zauzeti za tebe onoga dana kada se pojaviš pred Njim.
bosna bila islamsla pa sad bi trebalo da je opet? tom logikom, i arapi su bili bez nule i brojeva (ne bi mogli oznaciti stranice svetih knjiga npr.) i bez papira (kojeg su izmislili kinezi) pa bi trebalo da su i dalje u tom stanju
brojevi kojima pisemo nisu arapski nego indijski koje su arapi prilagodili (kao i sve sto su preuzeli od drugih, ukljucujuci mitologiju od jevreja i krscana) http://www.vedicsciences.net/newton/e-numerals-hindu-arabic.gif kazes jedan bog? sta je posebno u tome, u jedinici, ta jedinica se sastoji od dvije polovine.
Ti put za Njujork ili Moskvu,(zavisi jesi li demokrata ili komunista) pa drugima soli pamet a nas muslimane ostavi u Bosni koja je bila Islamska država preko 5 stolječa.Naravno da nećeš komentarisati kad nemaš šta dodati na to a da budeš u pravu.
Znas sta jarane , dobro ti je ovaj drugi rekao , pustinja i kao onaj tuzlak , put za meku pa ti drugom soli pamet. ono drugo za 500 godina , necu ni da komentarisem , znas kako se kaze pametniji popusta , al ovaj put svi znamo da si budala
Postoji mogućnost za to.Ali brojevi koji pišemo jesu arapski brojevi,pa logikom ovog gore vi bi sada trebali pisati rimskim brojevima? Ne razumijem tvoje pitanje.Ali ako pretpostavim na šta si mislio odgovorit ću ti, da religija tj. ISLAM samo, ima veze sa matematikom u smislu da imaju jednog Stvoritelja.Iakok to nije jedina njihova veza.
nulu nisu izmislili arapi vec indijci (iako je postojala i u mesopotamiji), kao i decimalni pozicioni sistem pisanja brojeva. kakve veze imaju religija i matematika?
Zar se rad kompjutera ne zasniva na jednici i nuli?A nulu su izmislili arapi,muslimani,koja nije postojala u rimskim brojevima. Mi ne odbacujemo sve od zapadnjačke kulture.Ima normalnih stvari od njih,možda malo ali ipak ima. Nama ne trebaju ovi narkomani koji će kao fol pozivati "u mir" a u stvari promovisati zapadnjačku (ne)kulturu. I ja nisam na zapadu ja sam u Bosni,zemlji koja je preko 500 godina bila islamska zemlja, nego ti kupi stvari i razguli na Zapad pa tamo malo iglica,džojica,momka kraj sebe,i Rihanu u plajer i uživaj.
a što ti koristiš razvratni zapadni alfabet, razvratni zapadni kompjuter, razvratne zapadne servere i razvratni zapadni youtube kanal? nego haj ti lijepo put pustinje, pa šator, vatrica, gušteri, kamile i ostalo, ako ti se na zapadu ne sviđa i njegova ti je kultura razvratna. ha ja bolan.
Hijab-rap!
propali crnci
ja ruzne mlade