Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na svakom mjestu gdje su Islamisti prijeti glad ... Evo i u nazadnom dijelu Federacije .. Oni unazade i bukvalno vrate taj dio koji kontroliraju ali bas u doba kada ke šenlučio onaj nadrogirani Muhamed sto silova malu Ajšu od 6 godina. Jebiga nakaradni pa sta ces :) ) ) )
gdje su sad oni arapi da pomognu braci muslimanima??????
Prodajem kanister vode ili mjenjam za nesto sa profila
nikad da cujes neku lijepu novost iz ove somalije
žao mi ove dječice oni nikom ništa nisu krivi
prijeti, a polako ide i bankrot bosni i hercegovini.
pa gle, od samog osnivanja je osuđen na propast. Sve je neka lažna multikultura,suživot, sve je nešto umjetno i sve se hoće održati na neku silu.A ja sam govorio i ranije, čim se međunarodna zajednica makne od bih, njoj slijedi ekspresna propast. A tome će pridonijeti i ove blokade kredita i veće stope kamate.
ma jebi ih...nije ni njih interesovalo kad smo mi bili gladni....ma nije nikog interesovalo....a i ta etiopoja je sam izvor kretena i problema !!!
somalija hocu rec :-)
Zalosno u kojem pravcu ovo covjecanstvo ide,sve zbog interesa velikih......
kojih sad veliki? jel ti za somaliju opet amerika i zapad kriv?a ne pitas se ko vlada u somaliji i terorise svoj narod.pa muslimani .ameri su pokusali nesto promjenit al vecina somalijaca to nije htjela ,te su otjerali amere koji su tu bandu zbog koje somalija trpi zeljeli uklonit.
@likfiftifajf tvoj radijus shvatanja, kao i obicno, je kraci od duzine nosa.... ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)