Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vatikanski svinjojedu...obrisi se oko usta...curi ti mast. Sve vas treba na krstove razapeti...ili jos bolje, na kolac nabiti...kroz an`us...svakako je dovoljno sirok od zupnikovog pe`nisa... Vazelin nosite uzase, tako da bi to bio veoma brz posao.
To su obični kriminalci koje sve treba pohapsiti i streljati. Njima ljudski životi nisu sveti, a kunu se u Kur\'an. Nije im važno što je u pozorištu bio veliki broj nevinih civila, već sa \"ponosom\" ističu da su postigli svoj cilj. Fuj, stoka jedna!
Slijedeci put malo bolje provjerite vijesti: Mudžahidi Eš-Šebaba su u bombaškom napadu u srijedu, na nedavno ponovo otvoreno nacionalno pozorište u Mogadišu, ubili najmanje 10 i ranili brojne kafirske ministre i predstavnike vlasti Među poginulima je i predsjednik somalijskog Olimpijskog komiteta, te predsjednik fudbalske federacije. \"Mi stojimo iza napada na pozorište. Naše mete su bili ministri i predstavnici vlasti i oni su žrtve danas\", rekao je šejh Abdiasis Abu Mus\'ab, glasnogovornik za vojne operacije pokreta mudžahida Eš-Šebab. U međuvremenu, na twitter profilu Ureda za press, mudžahida Eš-Šebab je napisano: \"Velika eksplozija je dovela do kraja pozorišta u Mogadišu, usmrtivši brojne predstavnike vlasti i obavještajce. Mudžahidi su uspješno postavili eksploziv prije skupa, što je dovelo do bezuspješnih špekulacija kako se to dogodilo.
neko dirao nervozni djecace ? tacka po tacka ba.betina kakva god da je, ipaj je vjekovni proizvod ovoga podneblja, genetski takorec... nije je pravio tu.rski gov.njivi okupator ko neke, zar ne ? zupn.ici ga zavlac.e djeci ali se to smatra gr.ijegom... onaj vas smr.ad je kupio/oteo dijete, ozenio ga i onda ga gu.zio i dan i noc, cak i izdahno na djetetu, i takav nacin zivljenja proglasio validnim, zar ne ? sugavo ne sugavo, sa ovih je podneblja, kako rekoh... od kojih li si ti, okupatorskih ili izdajnicko otpadnickih, od trecih i ne mozes biti, zar ne ? ahmici i nisu za neku pohvalu, ali opet posmatrajuci tebe i slicne, preventiva jeste grozna ali i ucinkovita ?
Sugava ti je mr`tva babetina koja kontaminira zemlju kojom je hodala i u kojoj sada siri nesnosni sm`rad... Sugav si ti i onaj zupnik sto ti ga je gurao svake nedjelje u an`us....dok si stojao ispred razapetog drvenog kipa... Sugavo ti je sjeme kojim si zacet... Pok`olj u Ahmicima je dokaz vase sugavosti...Fashisti krstaski!!!
islam je i sa pozoristem u zavadi ?! ja sugave religije ...
evo nanovo se his.lamis.ticka ba.gra samoraznijela nije za njiHa sport i pozoriste, to nije zapisaTo u knjizi reta.rda