Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islam je najljepša vjera!!! Ubijanje i terorisanje nije Islam!!! Ako si napadnut imaš pravo da se braniš svim silama, to Allah dopušta. Ali da se sa auto bombom zabiješ u školu ili Dzamiju ..... to nije ISlam!
Doktore, ja tebi neću dati negativnu ocjenu jer je to tvoj stav i poštujem ga.. ali to je ipak samo tvoj stav :))) Islam je Islam!
vjeruje se u jednog Boga a svađa se oko tehnike vjerovanja judaizam, kršćanstvo, islam sve isto najljepša vjera je u vjerniku koji čini dobra djela i pomaže i onima koji nisu dio njegove porodice, vjere, interesa najljepša vjera je ako vjerujete u sebe i volite sve oko sebe najljepša vjera je ako sveštenike i sve one koji vam govore kako treba i šta treba pošaljete u p.m i živite po prirodnim zakonima opstanka i simbioze sa svim što vas okružuje
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...al je dobro bit ateista :)
a vi fasisti ipak daleko najgori
...ajd, kvaterniče, ne benavi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cijeli svijet jedno, hejteri BiH drugo, čak idu do te mjere da porede bosance muslimane sa teroristima. Iskompleksirane kučke.
Zavadi pa vladaj!!!!!!!!
Dajte ljudi ne trebas biti pretjerano pametan pa da vidis kako stvari stoje. IDIL je produkt istih tvoraca kao i Al-Qaida, nasli fukare i dali im oruzje, nema ovo veze sa Islamom. Krivi su svi normalni muslimani, pravi sljedbenici knjige koji sute, ne reaguju i ne dizu glas protiv ovih zlocinaca. Krivi su bili i svi normalni njemci sto su sutjeli kada su nacisti cinili zlocine. Krivi su svi jevreji koji se ne oglasavaju protiv ovoga sto Izrael cini, krivi su svi normalni srbi koji su sutjeli u nasem slucaju mogao bih ovako jako dugo, to je dokaz da je budala uvijek bilo i uvijek ce ih biti.....
Dum dum ne prati dešavanja ali zna ko su teroristi.Smeće kršćansko.
Bacite atomsku na ta bradata govna
ma ja, na proteste dosli svi osim muslimana ... bezobrazni zapadnjaci opet pokusavaju napraviti muslimane budalama ali im to ni ovaj put nece poci za rukom ! ALLAH JE NAJVECI ! Islam ce pobijediti !
... i muslimana, na tvoju zalost :D ...
Nije mi jasno kako se možete raspravljati sa ovim odvratnim kršćanima koji nikada kroz historiju nisu željeli dobro muslimanima?Razmislite prije eventualne rasprave sa pogančerima.
Protv kalifata sam, ali me interesuje zašto svijet nije reagovao protiv njih sve dok su ubijali muslimane, ali kad su napali hrišćane/krišćane odmah su reagovali. Tako je bilo i ovdje reagovali su tek kad su vidjeli da nas neće sve moći pobiti.
Ako ti to nije jasno nakon više od 25 godina. Onda ti mogu reći da jednostavno nikad nećeš ni shvatiti. Ako imaš manje od 25 godina, onda ima još nade za tebe!
nitko nije ni pisnuo kas su poceli masakri i silovanja malobrojnih krscana u Siriji i Iraqu,tek kad su pretjerali genocidom nad jezidima onda se napokon netko (AMERIKA) trznuo da uradi nesto ... a sto se tice masovnijeg klanja muslimana to je kod ISIS-a postalo aktuelno u zadnje vrijeme klad su ocistili svoj teritorij od siita ,krscana i drugih nevjernika a nagon za sadizmom,ubijanjem,zlostavljanjem i sexom se mora nekako upotpuniti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drago mi je da sve vise muslimana prihvata civilizacijske tekovine modernog sveta i odbacuje srednjevekovno ucenje i razumevanje islama. Muslimani u BiH su primer kako se i ostali muslimani u svetu mogu prilagoditi zapadno-civilizacijskom vrednosnom sistemu.