Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki stari ja bi zapjenio na ovo, al hajmo realno, može gej parada, pedofili formiraju udruženja, kao bolesni su i td.. zašto onda nebi fašisti, demokratija je gospodo, njihovo pravo.
još šokantniji skup u Hamburgu, pozivanje na uspostavu kalifata i uvođenja šerijata u Europi, bo*nje veselo marširaju sa svojom braćom.
Ah jes ti vidijo to, doduse kalifat nijad nijevpobio ljudi ko papinat ni blizu
Morat cemo kupit jos 30 rafala, vidim. Ni nosac aviona ne bi bio los. Janezi se isto moraju prisljamcit i razbit kasicu prasicu.
Mussolini je bio humanitarac u odnosu na cioniste.
Negatori Genocida za Talijansko tržište.
Antifašisti se trebaju ujediniti i jednom zauvijek iskorjeniti zlo!
Ko da vas je Dodick pravio
Miloradove dede su se Rame uz rame sa mojim dedama borile protiv PleMkovicevih i Vucicevih deda ;)
Sta se pravite kao da smece koje klix svakodnevno promovise nema istu podrsku
treba pustiti kerove na njih, pa onda klizeću pa sa pendrecima
smrt fasizmu!
sloboda narodu!
U Rimu na svakom ćošku piše Musolini.
Naši se ismijavaju nad ovakvim stvarima a znamo da nijedna drzava svijeta nije imuna na ovakve grupice. Kod nas je dovoljno samo procitati komentare kod sva tri naroda u Bih pa da shvatimo kolika je kod nas kolicina mrznje, rasizma, fasizma prema svemu drugom i drugacijem.
Zar nisu sokantni Ravnogorci u Visegradu
Hajle Musolini :D
SMRT FAŠIZMU!