Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za svakog insana po jedna IP adresa pa će Amerima biti lakši posao nadziranja svega što razmišlja svojom glavom.
jadan covjek SAD su pravi diktatori
@Nemanja to sto pises apsolutno nije OK. Kad se ovaj "retard" kako ga ti nazivas, obavezao na "sutnju" nije znao da ce ta drzava za koju radi "raditi" PROTIVNO ZAKONIMA koje je SAMA DONIJELA !!! Postoji ona opsta odredba medjunarodnog prava da su DRZAVE i GRADJANI podjednako odgovorni pred USTAVOM i ZAKONOM, a to SAD pokusavaju izbjeci ;))
Osnove demokratije: "Sloboda govora, sloboda izbora, sloboda kretanja, sloboda mišljenja, pravo na život, ..." Gdje je to ovdje? Očito da za iste "demokrate" postoji pravo na kršenje pravila koje su oni donijeli! Milioni i milioni ljudi su poginuli u ratovima koje su "demokrate" vodile samo da bi nasilu uveli demokratiju!
"Ne možemo ga izručiti jer nemamo zakon o izručenjima", sada na scenu stupaju bivše kolege iz CIA-e..
...pokvarene kočnice i tako to...