Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo nista, da vidite kakav je haos u Sarajevu kad padne 18 cm snijega!
Eeee vidi snjega, a mi se zalimo ....
a mi se STALNO zalimo! I prosle zima nama onaj snijeg bio KATASTROFAAAAAAA? i strasno mi smeta kada cim vide pahulju oni kukaju, kao da su rodeni u sahari i kad je ljeto nigdje nije gore nego kod nas, kad je zima opet nigdje nije gore nego kod nas????
rok trajanja rumuna na -40 stepeni celzijusa do: 15.12.2012.
polako bice i u nas tako jos malo
Kakva nova godina, prvo smak svijeta pa onda
y.e.b.o- Rumune gledajte gdjecete za Novu godinu......!
Te Rumunke barem imaju p**ku, dok ti ni to nemas, a bogami ni mozga.
Rumuni su prave cige ali ih more sniježne brige zabrinuta srpska braća poslat će im toplih gaća da Rumunke p.i.č.k.u griju dok zimski san, one sniju Rumunke se pičkom dive od p.i.č.k.e one žive
ko j.e.b.e Rumune, Rumuni su krmad ko i Srbi,dolazili su tokom rata u Bosnu i na strani Smrda se borili protiv Bošnjaka snajperišući po SArajevu i ub.i.j.a.jući kako sreće da ih sve zatrpa, gammad krstaška !
Skupština RS će imati vanredno zasjedanje u cilju pomoći svojim sunarodnicima.