Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
amerika, zemlja jelena i grtalica
jedino ih more majstorovic spasit koji ce im najavit naglu promjenu vremena sa dnevnim temperaturama i do 40C.
Kod njih i ovaj snijeg nekako ljepsi nego ovaj nas
jest al u qurcu
hebo boston, vidi kijameta kod nas :)
Uh j-te, jesi vidio onog s-nja u Bostonu....
Gdje su sada ove ravnopravne u polovima, demokratija i ostala cudesa da lopataju snijeg ??? :)
Sta mislite hoce li i kod nas ovako zapadati? Vec je poceo, nekako mi se cini da se ne sali. :-)
Ja se nadam, iako se mnogi samnom nece sloziti, dobro ne mora biti bas ovako ali barem da ga ima. Da je sve bijelo i cisto, ugodjaj kad pahulje padaju meni neprocijenjiv. :D
Ne kvari mi ovaj lijepi ugodjaj :-( Ja se bas ponadala, a ako bude kao jucer, ono sunce, vjerujem da ce se vrlo brzo istopiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jeli Hill otisao da pomogne cistiti snijeg? Sta kaze na svom blogu?
Najnovije vijesti: Snijezna oluja u Bosni i Hercegovini, uvod u tekst"Komunalno preduzece je izjavilo da su ih iznenadile neprestalne snijezne padavine u februaru. Kako kliks saznaje u komunalnom preduzecu su izjavili da nisu pripremljeni za snijezne padavine jer nije realizovan plan za ciscenje snijeznih nanosa i da im to prestavlja ogroman problem jer prema tome nisu u mogucnosti da organizuju ciscenje puteva"
Sutorina je BiH
...obraše ljudi bostOn, ni krivi ni dužni...
Sutorina je BiH
:))))) :-* :)) ;)