Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je, bjezite. Cujete zvuk kojeg smo ni godinama slusali a vas kurac za to bolio nije. Znaci onda i mene za neke turiste i novinare.
strahota.. ali jbg.. na more u tel aviv.. turizam u egiptu, tunisu.. shoping u alepu u siriji ili bagdadu, kabulu.. sve se svodi na isto.. trazenje guzici cepa.. mada, kako svugdje ima budala, ovo se moze i drugdje desiti, ali je racun vjerovatnoce je na strani ovih wannabe dzamahirija..
...teška štimaljka...
...ne kazem ja..jesu ljudi mrtvi...jesu upali i pobili...al sve ostalo je isplanirano i uštimano i dirigovano! al ne sa one strane sa koje mislite!
Ak47 Zvuk pucnja je karakterističan za tu pušku i njenu municiju !!!! Dobri poznavaoci je mogu uvijek prepoznati!!!
rinese :)
i u životnim opasnostima žene brbljaju i neki muškarac mora da kaže šššššššš
nije ba, ja sam prikriveni šovinista :)
Ojjjjj CARE OPLAKO SAM !!!