Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stampati naljepnice AKO KUPITE OVAJ PROIZVOD VI PODRZAVATE GENOCID i lijepiti na sve proizvode po trznim centrima koji su porijeklom iz Srbije i Rusije!
Trgovati se mora i serijatom ke zabramjeno da se prekidaju trgovacke veze gledano sa fikhske strane.....toliko
@svarogg jebo ti putin mater u usta
najjaca kletva: dabogda ti klix izvjestavo sa svadbe ;)
Musliman sam i to sto se desilo u Srebrenici i ostalim dijelovima BiH je grozota. Ali ne smijemo zanemariti cinjenicu da su i ti isti Turci nanijeli nepravdu pravoslavnom narodu. Pa kakav je to islam gdje sultani drze pravoslavne zene u haremu kao robinje i njihovu djecu okrecu protiv njih samih. Da ne spominjem to sto su u Konstantinopolu katedralu Aja Sofia pretvorili sramno u mesdzid. Allah je zabranio tako nesto kao i dizanje dzihada samo jer je neko druge vjere. Ti isti turci su i nas prodali nekoliko puta za sicu. Austro-Ugarska je samo jedan primjer. Jedino dobro sto su donijeli je Islam!!! Ko ne vjeruje ili mu istina ne odgovara, razumjet cu!!!
Kad mi neko sljedeći put spomene HAARP ili nekakve teorije zavjere samo ću da ga našutam dobro. Gade mi se svi ti teoretičari koje filuje posrani RT i ostala pan-slavenska banda.
Evo dugo je za cigane znam jer nisu naucili citati osim lazi ali izdvojite malo vremena...Srpska Laz !!! Sustina Srba je u njihovom imenu,koje izvorno znaci Sluge (Robovi),o cemu polovinom X stoljeca govori Konstantin Porfirogenet, u spisu "De Administrando Imperio",gdje doslovno kaze sljedece: "[...] >>Srbi>roboveserbula>tzerboulianoi
Nije je usvojila Rezulocija. Jos jedna u nizu sramonith poteza i samim time ne treba da nas cudi , gledali su kako se genocid dešava ništa preuzeli nisu. Nek se Boje Allah dž.š svi dušmani i nevjrenici u ovim mubarek danima ! Mogu se desiti mnoge katastrofe !!
Ovo je samo putokaz buducim generacijama da vrate istom mjerom Srebrenicu i da se zlocin i genocid isplati i da kad tad vratimo nase i protjeramo one koji su nas protjerali sa nasih ognjista , nema pomirenja dok god negiraju Genocid ovi fasisti ... Da vidimo kako ce njima biti kada Ameri ili Britanci uloze veto nad njihovim zrtvama pravoslavna pogan , nemojte misliti da se ovo ne moze vama desiti dali ste putokaz kako se sa vama treba obracunati nista humano ni uz dogovor samo malj u glavu mamcu vam četnicku ebem ....
Evo i kod nas nevrijeme. Prn'o Mahmut ne moze se dahnut'
A u Bosni primirje ... već 20 godina. twitter.com/mikrozadatak
Haarp je odavno upaljen,vi mislite i dalje da su teorije zavjere,tornado je uobicajen sasvim je normalno..Hrvatsku ocekuje slicno nevrijeme,koje ce se prosiriti i kod nas,a ni zemljotresi nisu uskljuceni..Lp
Bosnjaci na aparatima :)))
Ovaj klix jos malo nece biti klix.ba vec klix.hr...sve rvaCki izrazi..
I u SDA je bila neki dan tuca dva posRanika..