Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno se nadam da njegov ishod neće biti onakav kao 2004. godine... Uh užas! Najviše me strah zemljotresa-osjećaš se tako malim i nemoćnim pod silama prirode!!!
Samo da se nadovezem na maloprije sto sam rekao, zaboravih, preko 7 milijardi ljudi je na svijetu, nekako se to mora smanjiti, zaliha u svim segmentima je sve manje, ili zemljotresi ili neke dr. prirodne nepogode ili ratovi, nesto mora biti od toga
Zar nije malo postalo cudno - ovoliko zemljotresa u toku jedne godine, rastrkanih, raznih jacina. Inace, o tome se pisalo da je Teslin izum napravljen, tj. uredjaj koji je mogao da izazove potrese velike jacine (HAARP). Bog jeste svemoguci i On je taj koji upravlja svime sto postoji na zemlji, ali ne izbacujem ni mogucnost da je covjek umijesao svoje prste u ove prirodne nepogode.
jesam li vec spomenuo da sam kopile iz mjesanog braka krmace i štakora?
ILLUMINATI !!! NEW WORLD ORDER
Zemlja 1 - Virus zvani Zemljani 0
Javljaju da je ipak 8.6 ,a ne 8.9
Mene, kao sumatraistu i ljubitelja Crnjanskog i pisane mu rijeci, ovo duboko potresa... zasto bas Sumatra?
BJEZI SRBINE ETO NATO BAGERA DA TE OCISTE :D
ovi veze nemaju jel indonezija ili INDIJA -.-
Cunavam od mene dragi Bosnjaci-neka vas dobro zapljusne i opere da ne sirite salmonelu po Sarajevu.
Zemljotres se desio u blizini Indonezije , ali posto je opet na moru bio kao i 2004 moguce je da cunami krene prema Indiji ali i Indoneziji
Kako god nek\' im je sa srecom, uz sto manje zrtve i posljedice.
Još samo da je znati da li se ovdje radi o Indoneziji ili Indiji...
I ja sam ga dobro osjetila,poslije potresa omah me zapljusnuo cunami.