Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... citav dan zjeva BOLI ME RACKU ZA NJIMA
ko s djavolom tikve sadi ...
http://www.youtube.com/watch?v=fObyjS81Nzk
DOK JE TARIK AZIZ BIO NA VLASTI IRACANI SU MIRNO ZIVJELI. SADA KAD SU IM AMERIKANCI UVELI \"DEMOKRACIJU\", OKUPIRALI NAFTNA POLJA I DOK BOMBE SVAKI DAN ROKAJU SIROM IRAKA, ETO STIGNU DA OSUDE NA SMRT I ONE KOJI SU OBNASALI NAJVISE FUNKCIJE CIVILNE VLASTI. AFERIM !!!
mislim.. čovjek je izdao svoj narod šta je drugo očekivao :) Interesantno je bilo kako ga nigdje nije bilo nakon invazije na irak
Osveta sija.
Sta je ispravnije Iran ili Irak? hehehehehe
Teška kazna za jednog starca,možda bi adekvatna zamjena bila doživotna robija,smrt vješanjem,brrrr
HAHAHA, IraK papane, IraK!
Smrtna za njega, hotel u Švedskoj za Gđu. Jalovu Kobiletinu & Co. Oj Ojropo, kurvo stara...
Iracani su ko Bosanci glupi, sa Sadamom su imali sve a sada su gladni i ginu svaki dan kao i bosanci.
moramo objesiti jugonostalgicare, i tako se pravilno i konacno odcijepiti od jugoslavije. a do tad, nema promjene.
@commi kakva zlatna kasika? niko ti ne obecava nista..... odkud tebi ideja da ti bilo mora ista dati i da ti drzava ili bilo ko duguje ista? sam se snadji nema vise nerada.
@commi a kad je sacirbeg zaustavljao srbiju da narod moze ici po vodu, nisi psovo sacirbega tada, kako mozes ziviti i tako lagati sam sebi?
objesiti lagumdziju i dodika zajedno, ultimatne branitelje jugoslavije i srbije.