Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cek jesu li to upravo priznali da su koristili hemijsko oruzije u Mariupolju? Koliko je samo kmecanke bilo rusofila ovdje da je to izmisljeno..
Oni pišu da Azovci imaju hemijsko oružje, i da ih Rusi hoće žive, jer toliko vode računa da se to oružje ne aktivira u skladištima ukrajinskih nacista...nije mi jasno koji su to isprani mozgovi naših istočnih susjeda💙💛
Pa ne bi bili rusofili da ne kmeče. Neće sigurno reći nešto tipa - pa jbg, rat je, znate, ovi se prežestoko brane, nisu imali izbora nego potegnuti hemijsko, itd... Isto kao i za potapanje Moskve. Prvo rekli, ma nisu Ukri, sam se zapalio i potonuo, pa onda kad su skontali da je to još sramotnije za Rusiju, izmislili novu teoriju, a to je da su je Ameri ustvari potopili.
Kako mozete u naslovu staviti objavila Rusija a u tekstu da je objavila Ukrajina?
Laz i dezinformacija!!
Demokratija na ruski način.
Kažu, preko 2 metra u njemu.
hahahahaha, e klix...''visokog seperatistu''...koliko je bio visok? 2-3 metra?
Već je njemu negdje opjelo.
Procito clanak i tek mi sad nista nije jasno. Bas ste ovo sklepali.
E jadne rusije, sta uradise od nje
Ma onda ga po pravilu sluzbe i ratovanja.
smijenjen u ministra odbrane
Visoko rangirani separatista! Evo ti šatro novinaru…. Samo copy paste… nemoraš se mućiti!
Nema tu nepoznat pravac,odveli ga Rije na godišnji odmor u gulag,,,da oćisti pluća od hemijskih otrova,hahahaha....
Mda, to je problem ruske komande. Prvo kažu - koristite šta god bude potrebno, i onda kad ovi potegnu za hemijskim naoružanjem, onda bude e jbg, niste trebali baš to. Pa onda fino objasnite svojim generalima gdje je granica, malo ih upoznate sa UN konvencijom o hemijskom oružju, čiji je i Rusija potpisnik, itd...
Rusija je pokazala da je nikakva država, sa jako slabom vojskom, sve im je zasnovano na propagandi i lažima kao braći rusofilima. Samo u zlodjelima i genocidu na prvom mjestu!
Aman neistina neistinu nemoze stici za medie nikad bolja vremena uzasno