Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
levatu
ovo je zavjera hriscanske evrope, daju pare samo katolicima a nedaju muslimanima u Bosni .. bolje bilo da su dali to nama bosnjacima u sarajevo, kao sto smo dobili 8 biliona eura poslje rata, a sada govono dobijamo ..kazu da nasa pomoc ide siptarima na Kosovo..ko ce znati ali mi muslimani smo obespravljeni i Srebrenica se desila nama a niko vise nam neda pare
hahahaha 250 miliona....to kao da ti je auto pokvaren, a neko ti se ponudi dati novi brisac :D
Ionako je u ove 2 godine vlasti upropastio Sloveniju! Al važno je da ima para da posudi Grcima i Ircima, Uspješnost mu je na nivou Nikole Špirića!
i ova EU truhla ko jabuka, bankrotiraju u domino efektu....