Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kovid je imao za zadatak da promijeni globalnu ekonomiju sto je i uspio.
texte_razuma, de nam jos samo objasni kome je to posliziti ? I sta se trebalo dobiti ?
Ti si jedan tokmak bio i osto
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kaznili su ga jer je rekao da jede burek sa sirom, a policajac Suljo Hađisferović odma 400 eura kazne. Kakva pandemija
Pogledajte SPARS 2025. Simulacija nove plandemije od iste ekipe koja je pravila simulaciju kovida par mjeseci prije nego sto se isti i pojavio.
E ako je to istina onda nema vracanja love. Zayebi to, burek sa sirom, treb'o ga je Suljo jos ispendrecit'.
Država je malo trenirala strogoću.
Mjere su bile neustavne i to u svakoj državi svijeta.
Slobodni se ali koliko vam Mi to dozvolimo.
al janša nije nikakva desničarska struja,nego marionetska ,pod njemačkom upravom ko HDZ u bosni i hrvatskoj. Janša albanac,nema veze sa slavenima nit slovenima.
i nama u bosni ce oprostiti, al u qrcuu
u bosni se to ne može desiti, hajrovali kazne i utrošili bog zna za što. hvale se za povećane prihode države ko šiša građane
Svaka čast 👏👏👏 a BiH je jedno 4 stoljeća iza Slovenije nažalost po svemu...
Ja sta sam generalno primjetio: desnicari definitivno nisu lazovi, sta god obecaju u izbornoj kampanji stvarno i ispune….
Hoće li i kod nas ovako mamu ih lopovsku,mene su kaznili jer sam sam hodao ko duh nikog oko mene na kilometar ja masku držao u ruci i kerovi iz auta iskočiše i pisaše kaznu 500 KM 🤬
Jesi jeo Burek sa sirom ili sirnicu?!?!?!
I opet nas nekolicina buntovnika ispadosmo u pravu, dok su ostale ovce blejale kako im dzukele sa vlasti kazu.
Mike buntovnik!!! Gdje si ti ne poznadoh te iz prve!!!!
Za šta su oni kažnjavali ljude, samo kad se sjetiš kako su se svi bili okrenuli protiv građana zatvaranjem mjerama, samo pokazuje da će nam sutra to isto raditi, ebem vam materinu agendu znamo da je ovo isto Cionistički projekat bio
Hoce, guglaj SPARS 2025-2028.
saće tako i kod nas ubosni
A kamate? Pojela mu inflacija pola toga od pandemije do danas
Ma nema te kamate koja mu moze nadoknaditi te pare!!! Ja bih tražio 50k za duševnu bol!!!
Kako su ljudi a i ja sam bili ovce tokom ove pandemije. Ja sam te inekcije primio da bi mogao putovati jer iz Amerike u to vrijeme nisi mogao nigdje u Evropu sem Turska i neke Balkanske zemlje. Kroz EU je mogao samo tranzit ako nemas njihove papire. Florida je bila relativno otvorena bez nekih velikih restrikcija sem sto si morao imati masku na poslu ili ako ides u prodavnicu, restoran, bolnicu itd. Pitanje je kako ce se sve zatvoriti kad dodje neka druga pandemija?
Pogledaj SPARS 2025, simulacija nove plandemije od iste ekipe koja je pravila simulaciju kovica par mjeseci prije nego sto se pojavio.
C-19 je agenda