Komentari (360)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek potpuno u pravu. Ne razumijem pojedine kako mogu osudjivati njegov stav, i njegov nacin da se odbrani od necega sto smatra prijetnjom. Takodje isto tako ne shvatam pojedine kako velicaju Saudijsku Arabiu, Kuwait i sta ja znam koga tamo, kada se oni ponasaju cisto fasisticki u odnosu na druge i drugacije. Bas me zanima kako bi oni docekali nekoga iz evrope ko je druge vjere ili recimo kao Cesi 80% ateisti. I ne pricajte vise protiv Evrope i njenih zemlja samo se zapitajte kolko je ucinila
pametan covjek zna da se oni nikad nece integrisati
Hoće, integrisat će se onoliko koliko im domaći fašisti budu dozvolili. Inače kada u drugom i trećem koljenu budu imali svoje ljude u državnoj administraciji, nikiga neće ni pitati. Znajući kojom brzinom Evropa stari sve je ovo moguće! Na kraju, izazivači i sijači " zapadnjačke demokratije na silu" sada žanju šta su posijali!
U Slovacku niko od migranata ne misli uci ni onda kada bi Slovaci pristali na EU kvote, a Fico kao ostar pa nece muslimane u "civiliziranoj"zemlji. Ali sta cemo kad im dodju s njemackim licnim kartama?
eto tebe ce pitati
dabogda ti se ćerka za muslimana uda
Da ti ista valjas roberte, prezivao bi se Audi.
Pa dobro- vidiš oni te neće ni pitati. Sada njih u Evropi ima više nego Slovenaca ikada!. Ne kofrći se bez pokrića, Premijeru fašističkih opredeljenja!
u pravu je jb cigane zbog njih i nas bh muslimane gledaju isto
Pa i oni sami sirotinja! Koga ce oni primiti kad i oni nista nemaju???????????
Koliko je ucinila do sada za te izbjeglice.
" Slovačka nije razarala zemlje iz kojih oni sada dolaze"... Ovo je tačno,ostalo ružno rečeno.
Slovačka će biti kolateral zbog onih koji su razarali, i dan danas razaraju!
@korisnički nalog 7 - tačno. Arapi vrlo teško ili nikako ne daju svoje državljanstvo! Čak i udate žene za prinčeve iimaju i nemaju potvrđeno državljanstvo supruga. Ekonomsku zaštitu da!
ništa čudno, poznati kao veliki ateisti
Ja se samo pitam kako bi kod nas bili prihvaćene njihove izbjeglice iz Češke, ono da zamislimo da smo neka ekonomska stabilnost pa da nahrle Česi kod nas?!
Mislim Slovaci, jedno te isto :-)
Čehinje rado prihvaćam
kako lako separacija...oni i mi...a i mi smo oni, samo ne znamo...covjecanstvo je osudjeno na gubitak, jos od starta
Nimalo diplomatska i fasisticka izjava za jednog premijera.