Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hm, to isto pitanje su postavljali u Cehoslovackoj 1968. godine, neposredno prije sovjetske invazije.
hoce oni,kakvi su...............
ko zna kakvu ovo ima pozadinu, u konacnici mozda skotska zeli samo da skrene paznju na sebe i na takav način da se izravna sa engleskom u ujedinjenom kraljevtsvu
engleska u raskoraku: napasti skotsku ili Hilafet ? za obadvoje se nema snage :-)))
tako je izasao i zakon za korupciju i stoji vec od '95 pa su pojedinci uhapseni nakon tolikih godina, dok ostatak jos ceka... samo ne znam kada ce biti da se prvi revizor stavi na "stup srama", valjda i za to necemo cekati 20 godina?
uh jbote , i skoti imaju Dodiga
Ovaj je poput dode zaduzili se do boga sad hoce bjezat i neplatit.
Glupan.
Englezi do koljena, Škoti od koljena.
Naravno da ce vas napast no ne otvoreno niti vojskom Da bi sto manje referendum o neovisnosti bio medijski pokriven a time podlozan manipulaciji pobrinuti ce se Amerikanci i Nato pocetkom kampanje bombardiranja ID u Siriji i Iraku ili cemo dobiti novi" false flag" slucaj.(Neki novi avion,meteor,poplava,uragan)Ma nije vjestica Elizabeta II sisala veslo.
Umjesto europizacije Balkana, imamo balkanizaciju Europe, žalosno
Europa nosi masku nemas pojma kakvi se demoni kriju ispod nje.
hebiga kad evropa nece nama mi cemo u evropu
Nevezano za clanak,dugo ce se pamtiti William Wallace.A Braveheart je jedan od najboljih historijskih filmova i lijepo je opisao proslost Skotske.Volio sam Skotsku oduvijek,posebni su po svemu.Englezima Skotska svakako uvijek smeta.
odlican akcijski film ali uporedi sa historijskim cinjenicama ima velikih razlika, spektakl na ustrb historije
ima da Elizabetu strfi srčani
Samo nek je po redu :)))
.......jeli to počela ostavinska rasprava..............lako njima, imaju što i za podijeliti.......
Sto da ne, vidi kako je Sjeverna Irska prosla...