Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izvinjavam se ovom gospodinu cetniku dole jer ne razumijem i neznam čitat ćirilicu
bice neizvjesna noc sirom svijeta...
Tzv Bosnjaci su najveci licemjeri na kugli zemlajskoj, na jednoj strani navijaju da se odvoji Skotska, a na drugoj kazu da Srbi nemaju to isto pravo u tzv. BiH. Hvala Bogu da smo uzeli puske u ruke i napravili Republiku Srpsku, a ne da cekamo sadaku iz Sarajstana, ne bi postojala gora opcija dod toga da nam danas tzv Bosnjaci diktiraju sta i kako, neka nama nase Republike Srpske, a i odvojicemo se i mi, samo polako, najvazniji koraci su vec napravljeni.
@asodoma i gomora nema JNA, nema oca nacije otišao u nebesku, nema saveznog budžeta. ostao je samo ponos iz epskih pjesama što ih babe narikaju. sjedi, šuti i primaj socijalu, a ako izganjaju kredit MMFa možda se i ti obraduješ :)
Bas mi je zao sto nema JNA i SFRJ koja je vas izmislila kao tzv. narod. Ja bih rekao da ako je iko prepoznatljiv po humaniranoj pomoci, sadaki i kmecanju to ste vi onda. Ima Republike Srpske, zbog koje se znojis i zbog koje ti pritisak skace u nebesa, i dobro je da je tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ja sam glaso za ne, prepo sam se podijeli dodik bosnu ako se odvoji skotska,ohahahhahahahhahahah
TZV Bosna je odavno podijeljena, hvala Bogu, jer nakarada od drzave nikad i nije imala perspektivu da opstane.
sodoma sta bi onda reko za smrdiju akoj Bosna nakarada,Bosnaj uvijek bila cijela i visa u povijesti a smrdija da nebi berlinskog kongresa bila bi ko CG vojvodina dosla Sandzak doso Kosovo doslo al haj onoj i oslo timocka kraina dosla tamo nedji vrsac i on doso rumunski bio.dali se po tebi trebal se smrdija raspast postoj to najnakaradnija drzava na planeti ima tu i rusija blizu nje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...tako je to kad nemate lidiju korać u cik-u...