Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ih da im je srpsko-ruska pamet...sad bi grmilo i sijevalo Otokom, vako ljudi odose u pub na pivu.i oni 'yes' i oni 'no' zajedno...
...aha, vazno je da ste vi blizi anglo-saksoncima nego Srbima sto vam se i oslikava po sistemu i stanju u drzavi... :).
hos da kazes da nam sranje-stanje u drzavi zbog stvarne bliskosti sa Srbima? Apsolutno si 100% u pravu !! Milion % !! jer Srbi su ti koji uneredjuju stabje u Drzavi ,a koje je posljedica srbijanske agresije na BIH !!! Bravo sto priznajes da su izvor zla upravo Srbi i njihova genocidno-agresorska cetnicka politika !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E Moj Mele Gibsone, za koga ti glavu izgubi..
@Keksi Hajvan ti je tata,majhmune vehabijski
Šta će dodo za ovo reći? :D
tijesno... ali dovoljna opomena britaniji da ce se morati boriti za skote, da na ponovljenom referendumu ne prevagne druga opcija...
Pa normalno, nisu budale kao mi i kosovski Albanci da idu iz bolje u goru drzavu zbog nekih gluposti kao "nacionalni interes".
@revan: Usput, ja nikoga nisam nazvao "moralnom vertikalom", riječi u usta stavljaj nekome drugom.
sta ce sad Dodimir
Nista, prcati vas kao i do sada.
da su tako bili pametni i nasi muslimani
kakve je nekad pešta kupleraje imala
Ova izjava premijera para uši da treba poštovati odluku.Naši konji bi se odmah prihvatili puške kad ne može milom može silom.
Aj sad malo psujte na herceg bosnu i republiku srpsku
a gdje su oni? u BiH ;)
haj drugi entitet al' otkud ovo herceg bosna, ne kontam !?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel Skotska gdje je nekad bila?
Joj, ove bagre, smrdalja. Pa, o'cepite se, bagro, jedva čekam. Bolje ja da ratujem,nego moje dijete.
Pobijedio je razum, a ne emocije, od emocija i domoljublja se ne živi tako da su dobro odlučili!
uspoređivati SFRJ s jednom V. Britanijom stvarno?
Joj paralele ko u Federera.Šta vi bulaznite i pravite paralele između Škotske i RS.Pa Škotska je DRŽAVA 1707 napravila sporazum o udruživanju sa Engleskom i stvaranju kraljevstva Velika Britanija.Juče su referendumom prispitivali tu odluku,slično kao što je bilo sa npr.Slovenijom,Hrvatskom,BiH,Makedonijom,Crnom Gorom.Znamo svi kako je nastao RS.Pa taj rat i danas traje ali drugim sredstvima i začas se može preseliti u rovove.Zato ne zazivajte...
Jok,eto nastala je Big Bengom kad i svemir.
Vidi se nebalkanski mentalitet. Na balkanu bi bilo 110 %za odcjepljenje, Jedna od strana nikada ne bi priznala rezultate istog, Da su balkanci Engleska bi još danas poslala vojsku da zaštiti "ugrožene" engleze koji su se već "samoorganizovali" i balvanima zatvaraju glavne komunikacije u zemlji, Englezi plasiraju veliku medijsku propagandu o ugroženosti svojih građana tamo, ostatak priče znate.