Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Škoti! Da izaberete da ono što vam odgvara, al da sutra ne serete kako vam je bilo bolje u staroj državi, il kako bi vam bilo bolje da ste nezavisni!
Jaro u tome i jest najveci problem sto oni sami ne znaju sta bi sa sobom, meni se cini da njima samo bijes udara u glavu jer im dosadno sto imaju prosjek plate 3200 eura, mogu platiti sve racune, imaju jesti, piti, idu na more svake godine,izlete, odmore..pa hoce malo adrenalina u zivotu
Ka'e : Udvaram se svemu što nosi suknju, osim Škota.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cijeli dan će mi u mislima biti Mel Gibson u kiltu kako viče "Freeedooooom!"
doslo im je ostvarenje sna...
Mislim da ce Škotska postati nova Irska
kako mogu uspoređivati nas s njima, mi da smo bili s engleskom nikad se ne bi rastali, ne znaju što bi od para i bijesa čini se meni...
Ma budale smo i mi i oni. Bilo bi bolje i jednima i drugima da su ostali u jacim drzavama nego u ovom sranju od drzava sad. Ali svako misli da je trava zelenija u tudjem dvoristu.
...hm...crveno-bijelo-plavo? :)
Jeli ono London kralja primio 1941 sa zlatnim polugama. Jeli kasnije kralj nazvan izdajnikom a samo je Hrvat Ivan Ribar iz bivše vlade Kraljevine SHS mogao biti u novoj Vladi FNRJ?
?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U posljednjih 48 sati zabilježeno je i nekoliko incidenata kao što je kamenovanje, cijepanje bilborda i vrijeđanje. Mislim da smo u ovome za Skote gospoda. Bar ovoga nema kod nas
...mda...mi ko gospoda odma zaratimo...
Sretno Skoti....dosta je vise i Engleza.
Od imperije u kojoj sunce ne zalazi, do Londonskog pasaluka, sudbine koju su namenili jednom drugom narodu... :).
Haha nema nista od toga. Ja drugo drzavljanstvo nemam...morali bi se dobro potruditi da me iz ace :)))
Nadam se da gresim, ali sve mi se cini da ce Skoti podbaciti za par promila... u svakom slucaju zelim im svu srecu i da se odvoje od degenerisane Engleske krune i ostalog imperijalistickog sljama i da sami odlucuju o sopstvenoj sudbini...
DODIK JEU GODINAMA I NIKADA NEĆE DOŽIVJETI REFERENDUM, A NI RASPAD RS NAŽALOST
Samo bacanje para, sve će biti ko i ranije
I nek mi neko objasni otkud u ovom tekstu ovolika koliicina euforije??? Sta nas briga hocr li Skotska biti nezavisna ili nece??? Ovi novinari bi najsretniji bili da zarate ko i mi u ex yu!
Trebali su Mel Gibsona pozvati da im održi odgovarajući govor (kao u Braveheart-u) ili još bolje, trebali su pozvati Komšića ili Lagumdžiju ili Izetbegovića ili Radončića ili Cerića... nastavi niz! Sve su to iskreni borci za pravdu i bolje sutra :)
Imaju oni Sona Konerija...
Ma nemaju, nešto je "zaifan" :(