Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU je lopovska tvorevina ! Samo raspad !
i treba razjebat sto prije tu zajednicu vijekovnih neprijatelja ujedinjenih oko jednog cilja a to je da zaviju u crno slabije i manje zemlje od sebe!!!!!!!
Samo ovi naši mamlazi gaje nadu da jednog dana pridruzimo EU. Umjesto,da od države naprave Švicu i Yugu,imamo sve mogućnosti za to! E,narode kome i mi vjerujemo?
Trebaju sacekati da nas humanitarni slucaj od drzave udje, onda ce svi htjeti izaci.
..nema naši političari nam mezar spremaju ponovno! šaka ustaša je toliko pobjesnila zadnjih par godina da je ovo više strašno ako je iko sad pod majorizacijom i silovanjem šake jada to su bošnjaci"! da smo pametni ko što nismo organizovali bi hiljade buseva i pravac dole kod njih na taj "doček"! ali evo nas opet ...opet nas nasi vrli političari "uljuljkavaju" u san...isto ko što je to radio "njegov babo" 92 otvarajući PANDORINU KUTIJU a nama prodavao maglu NEĆE BITI RATA!
...pa ja mislim da bi i 95% evropljana podrzalo na referendumu da se Britanci isključe iz EU i bez njihovog zahtjeva! britanija je kancerogeno tkivo eu!
...britanija samo crpi iz eu a ništa ne daje... ovo je smao šuplja...britanija bi itekako više izgubila da izadje iz eu nego što bi dobila...po automatizmu bi izgubili ogromno trziste te trzisnu poziiciju kad bi iasli... ionako ne participiraju ni u kakvom smislu sa eu krenuvši od šengena, zajednickog budzeta preraspodjele sredstava, carine...monetarno itd... samo imaju prednosti njima je otvoreno tržište eu...ali ne i obratno! zato bi evropa dobila kad bi istjerala BRITANIJU a britanija bi samo izgubila... ali to britanija naravno ne zeli...ovo su samo novinarske patke
moj hercegovac...to bas obrnuto...al hajd necu se raspravljati!
100% Bosanaca podrzava nestanak skutora iz BIH :P
super.