Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo najcitanije. Dok je drug Iranac bio, jedan post je imao od 100 pa do 420 komentara, a sad, kad njega nema ovdje, ovo je smijesno.
Ovo je ba suplja.Navodni momak je rekao kako su slike uradjene u jednom hotelu 1975, jedini problem je sto taj hotel nije sagradjen do 1984!!! koji idiotluk od novinara je ovdje,ne provjere ni osnovne \"cinjenice\"price.Da ne pricam da je zena bas u to vrijeme rodila drugo dijete.I treba ih tuziti.Danas pise ko sta stigne.nekad se znalo sta znaci biti novinar,danas svaka mahalusa moze to postati!.
izgleda kao jeftina ukrajinska ravaku.....
Koji si ti samo glupson hahahahha...
Nista cudno,u politici i mogu uspjeti samo oni koji su spremni na sve i svasta i kojima je moral na dnu dna u svakom smislu.
DRAGO \"SARAJEVO - X\", SLIKE NE MOGU BITI \"KONTRAVERZNE\", MOŽDA MOGU BITI \"KOMPROMITIRAJUĆE\", ALI \"KONTRAVERZNE SLIKE\".... ... HA HA HA HA!!!! :-D ;-) I NEK SE ŽENA SLIKALA GOLA, TO JE NJEN PRIVATNI ŽIVOT I NIJE RADILA NIŠTA ŠTO BI UGROZILO ZAKON ILI NEKU DRUGU OSOBU... NA KRAJU, ŠTA IMA LOŠE U GOLOTINJI?? BOLJA JE OD NASILJA
Ja bih je povalio prije glasanja !
ni\'dje sisa
Glasat nego sta,hehehe
OVAKVIH IMA I NA VOGOSCANSKOJ PETLJI.
Bolja od Tihica za klasu,hehehe...
opasna cica bre
Dajte nam slike :)
bila nekad dobra :)))))))))))))
dobra brale