Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemiri u svedskoj, zdravo
kakve veze slika ima s clankom...
joj tebe pa ovo je klix.ba
ima veze...treba ovu u sorcu staviti na muke :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
PA GA PEEEEEEEEEEEGLOM !
Poslat ih sve u pješadiju.
Jel elitna skola ili nije ?
Opet ova dijaspora!!!! pa oni su starno nesnosivi vise, prave belaj po Bosni a et vidimo da nisu nista bolji kod "kuce" :)
šejtanska posla
Ovi "povučeni" vazda perverznjačine bili ...
I onda kazu mi Balkanci. Mi smo za njih Europa, jarane
Obijest, brate, obijest. Da je ovo kod nas bilo, davno bi se zataškalo. Ne bi došlo ni do dvorišta, a kamo li do novina i portala.
Rodi se u bogatoj porodici, silno i objesno, bez ikakvih problema u životu i onda samo smišlja gluposti. A pošto su sve zanimacije već probali, ostalo im jedino još da muče druge i time se naslađuju.
u svedskoj problemi... ZDRAVO!!!
"Djeca političara... U tome je srž članka. Obično su ta djeca frustrirana, spremna na ovakve budalaštine itd. Babini sinovi...
U Svedskoj je omladina raspustena (ne smije ni policajac da nanese bol tinejdzeru), a o konzumiranju opijata i droga da ne govorimo. Ovo mucenje je posljedica te raspustenosti i nakaradnog sistema vrijednosti medju mladima u Evropi. Sad je IN biti nasilan, zao, okrutan. Pozeljno i popularno je to ponasanje medju omladinom u razvijenim zemljama i koja ima sve sta pozeli. Sve bih ja to u rudnike na prevaspitavanje ili one Titove omladinske radne akcije.
Sreca pa nije pegla na paru....
Ovo je zrelo za psihijatrije.
Zato djevojke iz Sveske znaju da peglaju :)
Mislis novcanike.