Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ovaj ludak upotrijebi atomsku ode Juzna Koreja u PM- Pada Samsung, Kia, Hundai, Japan...berze bi se srusile, investicije u svijetu zamrle, nastala bi velike ekonomska kriza u kojoj bi najveci danak platile malje, ekonomije u razvoju... A poluzivot jedne cestice Plutonija (prelazak iz jendog stanja u drugo) traje 24000 godina.
Nista ljudi od ljeta opet ce bit poplave.
A milioni gladni :):)
garant si bio tamo pa vidio da umiru od gladi (kako ti znas drugima to isto nabijati na nos).... ili si pusionik americke propagande
opet ' Interwiew'
volim gledati slike Kim-a, uvijek nasmijan :) baš kao i ekipa oko njega....
Ko se ne bi smijao, hmmm, lako može završiti kao osumnjičen za državnog neprijatelja. Pogledaj samo ovog oficira, kao da plače.
pa smije se zato jer ga Jerry vise ne more zahebavati. ima interkontinentalnu raketu na koju ima sta metnuti. tako mala zemlja, tako organizovana da prkosi tako velikoj koaliciji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)