Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno mi je teško povjerovati da do sad nisi čuo za izraze kratkometne i dalekometne. Gdje si rastao, šta si čitao do sada ? Kratkometno se kaže kad je meta na kratkom odstojanju od mjesta ispaljivanja, a dalekometno kad je meta daleko od mjesta ispaljivanja.
Jel istina da je sperma Dragoga Vođe toliko dragocjena za ishranu da je skuplja čak i od najskupljeg kavijara ?
Hoće li biti putovanje zametka u lijevi ili desni jajovod ?
A šta je sa dalekometnom raketom, kada Dragi Vođa štrcne svoju spermu ?
Svrnu ti braća Rvati milokliz seki u nježnicu.
Ovo su braća rvati smislili novu riječ tipa "milokliz". A ovi klitovci samo prepisali, ko da bi oni to znali smisliti. Ispravno se kaže: Rakete kratkog dometa.
BIH treba Atomska bomba, roboti, laseri, zombiji, a ne da rade za druge, BIH će samo sa time biti jaka i močna poput S.Koreje, živjelo savezništvo BiH-S.Koreje i Irana..sve pare iz proračuna prebaciti u izradu Atomske bombe...
Ma ovi Koreanci nisu normalni samo nesto probavaju
kratka im meta?kratko metnu?sta je od toga? jer da im je domet kratak bile bi valjda rakete malog dometa ili ako bas hocete se slozenicom posluzit onda kratkodometne. sta izmisljate izraze!?