Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veoma komplikovana situacija, postoji velika vijerovatnoca da ce S Koreja ispaliti nuklerne bojeve glave na Sarajevo,Banja Luku, Mostar, Tuzlu, Bijeljinu i Suroki Brijeg. Od prvih udara stradalo bi 63% populacije. E onda se .ebite po portalima.Sirite mrznju a nemojte skidat politicare koji su vas doveli, zajedno samnom na prosijacki stap. ROKAJ PO NAMA, MOLIM TE.
Nemojte bez mene počinjat , odo po kokice
]ebo te beogradski žargon.
To je tačno, jednog dana otići će i svjetski policajac Amerika, a onda umjesto njih doći će Kinezi da vladaju svijetom kao danas Amerika. Svejedno da to i ne budu Kinezi, neko uvijek dođe da slabijim uređuje kako treba da žive i rade... Biće neko drugi umjesto Amerike. Zato nema smisla radovati se odlasku Amerike, jer njenim odlaskom ništa se ne mjenja. Isti klinac Amerikanac ili neko drugi. U stvari možda i nije isti klinac. Dođe li Kinez, a ti nisi kosook, moglo bi biti i puno gore odlaskom Amerike.
Svako carstvo u historiji je jedno vrijeme vladalo, bilo na vrhuncu moci ali se na kraju raspalo kao Rimsko, Mongolsko, Otomansko i mnoga druga...sto bi narod rekao "Nicija nije do zore sjala" tako ce isto doci i kraj Americi...Jednoga dana ujedinit ce se citav svijet i srusit se Ameriku, isto kao sto su i HItlera srusili...Zivi bili pa vidjeli...!
PRODAJEM OLOVNE PLOČE, RAZNIH DEBLJINA I DIMENZIJA, KRASNE SU SA CVJETNIM DEZENIMA I SLIKAMA PROZORA PO ZELJI. TAKOĐER PRODAJEM I 'BAJRINE BROJAČE' SLIČNI SU GAJGEROVIM, SAMO ŠTO PORED RADIJACIJE MJERE I KONCENTRACIJU BIJELOG LUKA U NPR. TRAMVAIMA, ČEKAONICAMA, RADNIM MJESTIMA ITD. TAKOĐER PRODAJEMO PRODAJEMO I RUKAVICE SA 5,6,7 I 8 PRSTIJU ZAVISNO. TAKOĐER I NAOČELE SA 3, 4 I 5 OČIJU ITD. SVA OPREMA ZA POST NUKLEARNI RAT DOBRODOŠLI !!!!
kupujte gajgerove brojace dok nisu poskupili :) pitaj kod kineza :)
nije tema s. koreja nego treba pripremiti javnost na nuklearni rat izmedju izraela i irana. s. koreja ce se smiriti ko da nista nije bilo samo treba malo ustrasiti narod da podrzi politiku izraela i sad-a, sto ce se pokazati u takozvanim anketama.
Ovako Milorad Dodik i njegovi genocidasi prijete otcjepljenjem genocidne tvorevine. Genocidasi prijete od 1996 a Dodik od 2006. Prijete oni tako, svaki dan, ali niko ziv nema to "srpsko junastvo" i hrabrosti da se otcjepi jer znaju da bi platili drugi bolno iskustvo Operacije Oluja. Mi smo imali historijsku sansu za oluju prije 14 godina, tacno u ovo doba 1999te godine. Tada je NATO ravnao sa zemljom Srbiju, a mi smo to mogli iskoristiti kao Vojska FBiH i udariti na genocidnu i pomesti ih, kako su prosli u Hrvatskoj. Danas ne bi bilo Dodika, ne bi bilo opstrukcija, himna bi imala svoj tekst, bili bi u EU i NATO-u, kojem se oni protive, ne bi bilo genocidnog entitetskog glasanja, auto-put bi vec bio izgradjen itd. Ali eto moramo podnijeti teret pritisaka o zajednickom zivotu, multietnicnosti, toleranciji. Apsurd Dejtona je u tome sto su unutrasnji neprijatelji Bosne i Hercegovine, koji su pocinili najmonstruoznije zlocine u historiji, genocide, razna silovanja, nagradjeni sa pola drzave
Samo vi klis kur-ci sijete mrak losih novosti koje su nebitne u normalnom svijetu..eto covjek bi reko sutra ce napad ..koji ste vi uhljupi upm
Pas koji laje neujeda.
koji klocovi,kako budali dokazati da je budala????
ako se to kojim slucajem desi a nece se desit, od Sjeverne Koreje ce ostat samo ime za historicare da mogu pricat da je nekad negdje sjeverno korejski poluotok
A i nekog primirija na 3 godine XD hahahahahha
Poslije tog napada ni kamen na kamenu ne bi ostao u toj zemlji zaludjenih fanatika ! SIKTER
kako mi ovaj mali debeli kosooki na ide na handaru..Napadaj vise ili suti i poklopi se usima!