Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma za sve je kriva Sjeverna Koereja ostalo sve nema logike
zapadni lihvari su napravili ovakav svijet u kome je prvo pravilo: ako imas 10.000 nukleranih glava onda si fini gospodin, cijenjen i postovan u cijelom svijetu, a ako nemas, onda si jadna fukara i ameri ce ti u zemlju poslati " strucnjake za demokratiju", da te nauce redu ...
Bem ti velesilu kojoj je S. Koreja partner ... ?
Vidi slike, ko da ih je jedan pravio :)
Zajedničkog su vođu imali, "tatu nacije" :))
Svaka država koja posjeduje nuklearno naoružanje je sila htjeo to neko priznati ili ne.
tačno, s tim što ga s.koreja vrlo vjerovatno nema.
@ burgija Kako nema a testirali je 2 puta. Imaju oni 10 nuklerki jaro. Izazivaju SAD koja ih ne smije napasti zbog toga inače bi ova Koreja bila stvar prošlosti prije 5 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Nas i Rusa 300 miliona"- Kim Jong-un.
Naslov niđe veze...
Vi S. Koreju nazivate silom ?
Kako i ne?! Ima vodju koji je frustriran svime i koji ima nuklearne - to je definicija sile...
Sjeverna Koreja je sila zato što je komunistička država.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)