Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOLESNICI POPUT SRBADIJE!!!
šta nas više bombardujete vijestima o sjevernoj koreji. znamo da su kukavice koje ne smiju ni prnuti prema jugu. sutra će biti vijest - proglašena opšta mobilizacija, prekosutra - borimo se sa jugom do istrebljenja, dan poslije - mornarica stavljena u stanje borbene gotovosti... zatim - skontali smo da smo i sebi više dosadni.
Chaaa ćun ća vaćaa ća ćo ćun granata de ćunćug seul Ja vam kazem ;)
jhahahhaha sam takoo nasavitee
SAMO KOMUNIZAM ČOVJEKA SPAŠAVA
Ma igaro vodja malo call of duty pa se nalozio.
boze me ti sacuvaj i sakloni
...sto bih ja voljela da popusim bataljonu korejskih vojnika...mmmm...medici slatki mogli bi se strpati u mene onako kompletni sa uniformom...moja maca je tako mokra...a obalim im balave ki.te :-)
Biće pravi gangam style
trla baba dlan da joj prodje dan.....
Ako sekretarijat partije želi da im se "dragi vođa" malo iživi, zar nije bilo lakše da su mu jednostavno doveli nekoliko lijepih korejskih cura, umjesto da ga gledaju kako se fura ratom.
Jedina zemlja gdje bih uveo"DEMOKRATIJU"..
@Miles, Jes te krenulo,upravu si.Slazem se sa ovim sto si napisao...
Interesantno da se vazda najveca fukara najviše kurči, amerikanci bi ih u slucaju da samo obore neki njihov avilon ili pogode neki brod u roku od 24h sprzili, ovi zive u kamenom dobu, bas sam gledao skoro neku reportazu o njima, ilmaju neki autoput a niko ne vozi po njemu, truhne tako zapusten na nekim mjestima drvece niknulo, napravili su ga navodno da pokazu svoju snagu svijetu a to sto 0,2% stanovnista ima auto to nije bitno
Hajd' ne lupetajte sa paušalnim odrednicama čiji je cilj samo vrijeđanje drugoga - mora da su muslimani, mora da su srbi, mora da su hrvati itd. itd. Vrijeđanjem drugoga više govorite o sebi nego o drugima, a pogotovu ako nemate nikakvu osnovu za to. Lupetate, lupetate, lupetate, na svim člancima, jer očigledno nemate ništa pametnije da kažete osim - muslimani, srbi, hrvati najgori. (Baš me je krenulo, a? :) )
BAS OVAJ LAZNI PSY NJAKE PRAVO
nasa je sreca sto ovi nisu muslimani, jer da jesu uz ovako ponasanje sad bi prstalo na sve strane. doduse to govori vise o ovim iskrenim demokratama sa zapada i njihovom licemjerstvu.