Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesul pitali Ameriku?
@gurabbija uvijek je bilo izivljavanja nad slabijima i bit ce ne samo vojska, prvi primjer skola pa da ne nabrajam treba se postaviti dobro,ali vecinom zezaju manje i slabije,jos ako ih niko ne brani logicno da se osjecaju izbaceno i plus ih maltretiraju , kreteni koliko sam samo imao lomova i svega samo zato sto ne volim kad maltretiraju slabije da se zna nisam ni ja ni visok ni krupan 177 75 kg ali kada vidim da zezaju nekoga do te granice da pretjera postavim se u njegovu odbranu pa nek sam 1000x slabiji, obraz je obraz!
ako nece nasi da uvedu de nas natjerajte da uvedu obavezan vojni rok aBd danas ja na bajku ganjam kondiciju kad dvojica likova pod rucicu fuj ba haj prodjem njih kad naidjem na onaj plakat u vezi lgbt zastave i djece da su interspolna ma vidjeli ste vec VRATITE VOJSKU!!!
@bosnian1946 kao daće vojska promijeniti nešto
Sjeverna Koreja predložila jugu uspostavu vojnih kontakta ? Ko vam piše ove članke. Nepismeni do bola