Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerikanci su sigurno u fazonu: UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, North Korea is a very scary nation. They have tanks, planes and missiles from 50s. How are we going to defeat them with our outdated drones, UAVs, Abrams tanks, B1, B2 and B52 bombers, our less powerful jet fighters such as F22 Raptors, F35, F16, F18, and so on, our intercontinental balistic missiles such as Trinity, Tomahawk, and our few 100s ICBM missiles. :))
Prelijepa je to zemlja, steta stu su ovako ratno nastojeni pa se ne moze tamo bas lako otici
Ma ja, i ovako hodamo po svijetu u p.m. Nisam samo još bio u Sj.Koreji i Gabonu. Podgrij grah od juče i nemoj tintisra.
Neka Sjeverna Koreja pokaze svoju ekonomsku snagu ako moze, neka sprijeci glad u svojoj zemlji, a lahko je ulagati sve pare u rakete i oruzje i praviti se kabadahija dok te neko ne podere, i sto ne ispale jednu na Juznu Koreju ako imaju muda.Pas koji laje ne ujeda.
yebes ekonomiju...sjeverna koreja zivi za dan da potopi juznu koreju i japan....opa, samo veselo :)
Znam ja da ste vi nacionaalisti na strani Sjeverne Koreje, a jebhes ekonomiju i narod nek gladuje, pa vi u RSu ste bolesni za tim da budete neka sila a nemorate imati ni vecere, zato podrzavate budale
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jesu konacno sta pogodili???