Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko Tramp sklekova moze uradit,sve naravno
bice nesto sredicemo ..
Zasto klix ne pise o mafijasu dzaficu i ZFBH, uredno znaju sta se desava u i oko, te da Svjetska banka povlaci novac za sanaciju klizista uz prugu?!
Komunisti širom svijeta uvijek su vodili miroljubivu politiku, ali to nije bilo u interesu imperijalista. Američki narod morao je reći NE oligarhiji koja ga je gurnula u rat sa ostatkom svijeta. Nadamo se da će Trump spasiti amriku.
Muahahahhahahahahahhahahahahahahahah Fakat nikat ne prestajes zabavljati sa svojim djetinjastim i pomalo retardiranim glupostima... Cuj Komunisti i miroljubiva politika HAHAHAHHAHA... Pol Pot je ponosan na tebe.
budalastine nes nikad istjerat iz glava budala
Molim vas preselite se na balegarski balkan i maltretirajte balkanske balegare koji misle da su drugačiji jer malo drugačije zavrću jezikom dok govore! Dođite da upoznaju pravu fizionomsku i mentalnu razliku!