Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako se neko zove muslimanskim imenom Muhamed Ahmed i osveti se židovu ili uzvrati zove se "Terorist".... kad kršćanin ubije muslimane ne zove se "kršćanski terorist" već nasilnik i zlostavljač Medije i go*na*
Šta je tu čudno i neobično? Rekao sam, al ponovit ću, mišljenja sam da će vrlo brzo Muslimani širom svijeta birati dali će ginuti od krstarećih raketa i dronova boreći se protiv zemalja kufra, ili na ovaj način, jedan po jedan, tri po tri, čekajući da dođe red na tebe.
Između ove budale i onih terorista postoji samo jedna poveznica - s v e su to b u d a l e t i n e ...
Anders Behring Breivik ubije 69 ljudi i na netu kad trazis pise 'mass murderer' a ne terorista, zato sto se ne zove Ebu Malik bin Said!
Chandra ukucaj na google : Anders Behring Breivik.. I samo pogledaj prvih 10 rezultata pretrage, nigdje se ne koristi rijec terorista vec masovni ubica.
http://www.theguardian.com/world/2011/jul/27/breivik-not-terrorist-insane-murderer Pusti se wikipedije ja ti govorim za medije i zidovsku propagandu, al izgleda da nemas mozga da shvatis o cemu raspravljamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pokušava se predstaviti da je bila komšijska svađa oko parkinga, iako je budali jasno da je zločinac i terorista ubio ljude samo zato što su muslimani. Još ostavio poruku na facebook. Biće pojeo vuk magarca, komšija samo malo poludio, stavite ga koju godinicu u nekakvu mentalnu ustanovu otvorenog tipa i to je to... "Kako navodi FBI, preliminarna istraga je pokrenuta u cilju utvrđivanja da li postoji bilo kakvo kršenje saveznog zakona u vezi sa ubistvom koje je počinjeno u mjestu Chapel Hill." Ma nikakav zakon nije prekršen, sve je u dure ba.
metci nisu skupi
Dze su sad protesti po Evropi? Kad oni ubijaju neduzne ljude onda nista od protesta!
Ovaj slucaj nema veze sa vjerom. Nisu oni ubijeni zato sto su bili muslimani, vec je povod bila neka glupa svadja. Mogli su biti vegetarijanci, pa bi neko trubio 3 vegeterajinaca ubijeno od manijaka koji je pojeo dvije pljeskavice. Pricate gluposti.
http://assets.amuniversal.com/1c4724e07a8e0132bcfb005056a9545d
Uvijek ces naci ljude koji su po defaultu anti-protivni :) Bilo cemu, samo da se bune. A mi Balkanci smo s druge strane dovoljno retardirani da nam je nacionalizam i vjera jedini smisao zivota, i sve se vrti oko toga :/ Zato nam i jeste tako kako nam je ;)
dje je Charlie bio tada?
pa zar se nist umorili od sranja
zao mi je mladih zivota koji su bespovratno ugaseni,... s druge strane moramo se zapitati kojem normalnom covjeku zbog nesporazuma oko parking mjesta moze pasti na pamet da zbog toga nekoispod g ubije, i kakav se to mentalni sklop krije izmedju usiju, da bi zbog toga potpuno izgubio kontrolu nad sobom? ko je covjek, a ko zivotinja, i postoji li vise razlika? jedno je sigurno -tesko je primjetna
Tragedija, matere mi. Bas tuzno :(
SAMO HILAFET MOZE MUSLIMANIMA GARANTOVATI LJUDSKA I MUSLIMANSKA PRAVA ! u cafirskim zemljama ste samo jeftina radna snaga dok vas cafiri ne smaknu ...
aaaaa efendija cikno si ko šoferšajba matere mi .... čovječe dođi sebi ako nemaš kome drugom , i vrati se u realnost
znači kada je amerika bombardovala srbiju, to nije bio terorizam već samoodbrana. :))) ok ;)
Krštanski terorist ubio troje ljudi.
Najžalosnije je kada stradaju mladi ljudi....BASIN SAG OLSUN
eto neka mi ti imaš pojma...pa da li je ikada pisalo jevrejski terorista? koliko su djece samo ubili u palestini? šta su oni? hrabri vojnici? kad su uzvraćali i bacali bombe...pisalo je islamski teroristi? nađi mi i jednog "kršćanskog teroristu".... to nije prvi slučaj da je amerikanac ubio nekog muslimana.... ali uvijek piše,ubica ili rasista ili nasilnik
Tebi očito nije ni najmanje poznato šta je to terorizam. Znam da imaš neku svoju privatnu definiciju terorizma, ali govorim da nemaš pojma šta je to službeno terorizam. Kad bi ti znao šta to službeno znači terorizam, drukčije bi pisao i mnoge stvari kao ove i slične bile bi ti jasnije, ne bi bio u zabludama i sve bi jasnije vidio i razumnije rezonovao.
Tuga :(