Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju healere.
...naši su u prvim redovima za državnu sisu...
moraju ljudi braniti svoj narod od rusa
...na svom mozgu :)
pa i reis i kacavenda su bili na protestima zajedno kod parkuse u grmu
pa sto ne bi, 100€ dnevno
ja sam iz sarajeva i nelažem. I.D. četa. Nikad nijednog nisam vidio u akciji. Nemam šta da čitam- ja ratovah ( na moju žalost ) i nigdje u cijelom sarajevu nevidjeh ulemu sa borcima. Ulema u Bosni je dno komunističkih ostataka. Ima DANAS izuzetaka koji su i meni dragi ama od 91 do 96 ja ih neviđoh. i u pravu si- nemam poštovanja prema ulemi Bosne.
Pogledaj film: Ezan na zgarištu, i vidjeti češ desetine hrabrih Krajiških vjerskih poglavara, kako direktno učestvuju u ratu. Opet u Gradačcu je bila četa sastavljena samo od vjerskih službenika, zvali su ih 'Hodže'. U ratu je ubieno ili poginulo oko 400 vjerskih muslimanskih službenika, od kojih su neki bili Imami/Hodže, neki Hafizi, itd..Dosta ih je četnička vojska sa naročito svirepim postupanjem ubila i zaklala. Islamska Vjerska Zajednica je predvodnik povratka u RS, to nisu Političari, nego baš oni...Pioniri povrtaka..oko kojih se poslije polako i bojažljivo okupljao i narod..Za ovo im svaka čast!!! Ja sam isto iz Sarajeva, u Sarajevu je toga nažalost bilo dosta manje...tu si u pravu, a o Komunizmu sve najbolje!!!
nisam gledao-i negledam balkansku produkciju od 91. nemam snage za to. i opet iz sarajeva sam i dedo mi je odavde i nesumnjam u krajišnike.
Naprijed Ukrajina,naprijed Zapad,potamanite te ruse mamu im *** ,da ni jedan ne ostane.
http://www.rtvbn.com/news/episkop-smijenjen-zbog-orgija-sa-cetiri-zene/ Ugledajte se na brata. :D :D
Podrška Janukoviču, pobij svu ovu gamad i ne daj državu!!
ko sto ste i vi pobili svoje komsije, ha?
...NA PRVI POGLED REKAO BI DJ DOŠAO DA MALO RAZDRMA MUZIKOM KAO I U SARAJEVU ...
PC se u sve petlja i u BiH su dobro okrvarili ruke.
Svaka čast popovima. Ja u Bosni nijednog hodžu nisam vidio u akciji. Valjda bili intedanti.
u ratu, sto na liniji sto u zarobljenistvu, ubijeno je preko 100 hodža, odnosno Imama. Reis ul Ulema Huesin ef. Kavazovic je bio komandant jedinice u odbrani Gradačca, Muderis Nezim ef. Halilovic je bio komandant 4. Muslimanske slavne brigade. Dva puta ranjavan i dobitnik ratnih priznanja: Zlatni Ljiljan i Grb sa Zlatnim mačevima. 42 Imama su nosioci raznih ratnih priznanja. A kakvu sudbinu su dozivjeli Imami koji narod nisu htjeli napustiti ni po cijenu zivota, nadji i procitaj kakvu smrt je imao Mustafa ef. Mujkanovic. Pa kad ubuduce zines da nesto "progovoris" na ovu temu, valjda ces imati vise respecta prema Imamima, odnosno vjerskim sluzbenicima u cjelini.
u bosni nit hodzu nit popa neces vidjeti sve je to materijalno osigurano sto merhametom sto crvenim krstom
Svi se okrecu Evropi , samo se ova nasa srbadija Rusiji ....
Ja kada ti mamu okrenem ona me primi .. et :-P
Duke, mozda ste rod, ovog pijani cetnici, a tvoje napuseni turci... Jebiga, 500 godina karanja, morala ga ti je nana primit sto jest jest
Ipak hin bog ne čuva od kamena i metka
Njihova masa naša m.uda...
ma ja,..a vi ste posebno poznati po m.dima jedno m.do se zove "nema nista" a drugo "dje ba ono nestalo"
Upravo razmišljam kako bi za efendiju automatski rekli da je TERORISTA...
aj nemoj pljuvat po reisu bezveze, po cemu je on sponzor terorista ?
aj mi iskreno reci jesi li to ti bio u tim dzamijama i slusao licno to il u kuci imas komunjara il jos uvijek citas dnevni avaz... kakvi vehabijski teroristi?? to su basne... navedi mi 3 slucaja gdje su te tvoje vehabije teroristi il kako ih vec nazivas uradili neko zlodjelo (izuzev psihicki poremecenih slucajeva i placenika koji se izgledom i identitetom poistovjecuju sa vehabijama ?) pusti se novina i televizije i onoga "šta ko kaže"... reis je "terorista" samo zato sto je musliman i samo je muslimanima prikačena ta etiketa "terorista"...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jel ovo dj P.O.P.E.