Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje su bili širom evrope, kad je kod nas bio rat???????
^ Nama ne trebaju demonstracije, Amerikanci su nas već \"oslobodili\" i donijeli nam \"slobodu\" i \"ljudska prava\".
civilizovani ljudi dio slobodnog vremena koriste demonstracijama protiv iranskog rezima prije svega iz solidarnosti prema zrtvama diktatorskog rezima, koji nije benigan ni daleko izvan iranskih granica. u svijetu ima i takvih bolesnika koji takav rezim podrzavaju, i oni su blize ili udaljene metastaze iranskog malignog zarista. ovakve demonstracije trebale bi biti balkanska svakodnevnica, a posebno nasa bosanskohercegovacka iz prostog razloga sto u nasoj zemlji, konkretno u sarajevu postoje bitni politicko drustveni faktori kojima su iran i teheran blizi od zagreba, beograda, skoplja, ljubljane, podgorice...
A shta da rade drugo,fino u swedskoj socijala \"kapa\" nista se neradi...pa hajmo ko fol protestovat..uhh
O da, Europeans strike again! Vjerovatno će u narednim mjesecima udružiti snage sa SAD-om i donijeti \"slobodu\" i \"ljudska prava\", tj. jednom riječju demo(n)kratiju i najzad \"osloboditi\" Iran od tih \"strašnih\" i \"tiranskih\" vladara.