Uništen dragulj svjetske kulture
3
Sirijski grad Alep pretvoren u ruševinu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislio sam na drugi čečenski rat kad su ga rusi doslovce sravnili sa zemljom. :P
grozni je bio okupiran od 1994 do 1996 :P
Amerikkaaa crnaaa, jos crniji Izrael doci ce i vase vrijeme za naplatu racuna.
ovo je ništa na šta je ličio grozni u čečeniji 2001. ili vukovar deset godina ranije. zato klixovci, prvo skontajte šta znači kad je grad u vojnom ili urbicidnom smislu pretvoren u ruševinu, pa onda objavite članak.
katastrofa sto ceakju
MUDŽOSI I OSTALA MALOUMNA G.AMADI PFINANCIRANA OD STRANE FAŠISTA, DA NISTE DOLAZILI U ALLEPO, RAZARANJA NE BI NI BILO. SIRIJSKOM NARODU ŽELIM SVE NAJBOLJE I NEKA SAM DONESE ODLUKU KOGA ŽELE NA VLASTI.
Dok g.l.u.p.i teroristi nisu počeli da kontrolišu dijelove Alepa u gradu se normalno živjelo. Došli r.e.tar.di.rani strani mudžasi i zakuvali borbu sa snagama bezbjednosti. Ima gradova gdje uopšte nema sukoba. Pametni ljudi čekaju ishod rata. Nisu izludjeli da ruše svoju zemlju. Ovako porušena zemlja odgovara samo onima sa Zapada i Izraela koji su ovo i zakuvali.