Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čije je ovo maslo da se prekonoci izmisle neki teroristi, samo da bi se u Evropiv sklonila pažnja cionista nad palestincila
Ovo željovci prijete zbog Haugesunda.
Nemoj te se zezati sa Norveskom,,inace cete zavrsiti ko Brevik, u zatvoru Ultra All-Inclusive.. sa 7 zvjezdica..SPA,
Ma sve to treba po kratkom postupku, mater im j...m.I ovdje zaći po tim bosanskim vukojebinama i eliminisati ta uporišta.S ima ih koliko hoćeš.A o spavačima, da i ne pričam.Puna je državs tog ološa.Austrijske table su najviše zastupljene.Stroge kontrole, ili izgoni takvih osoba u zemlje bliskog istoka i držati ih pod kontrolom.Stvarati takvo okruženje pritiska i psihološkog i fizičkog, da se osjećaju nesigurno, te im proizvoditi parsnoju i tjedkobu, da nidu u mogućnosti planirati bilo kskve djelatnosti protiv sistema i građana ove države.
"PST je nedavno dobio informacije da grupa ekstremista iz Sirije možda planira teroristički napad u Norveškoj" Možda ću ja sutra da dođem sa tenkom pred parlament i da ga srušim ! " MOŽDA" :) Možda ću ja sutra da odletim sa raketom na mjesec ! Možda BiH od sutra ne bude fašistička zemlja ! E to nikako :)
ne dirajte drugu najbolju Evropsku državi. jebat ću vam mater
KAKO SE USUDJES VRIJEDJATI MUSLIMANE I PSOVATI IM MATER NEVJERNICE JEDAN
nema problema, odo psovati onda ostale 2789 vjere, jer je islam pod zlatnim zvonom i ne smije da se dira. buhuhuhuhu, to se zove SLOBODA GOVORA motherfucker. to se koristi u civilizovanom svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BREJVIKA ZA MINISTRA SIGURNOSTI
ma posaljite ih sve u Siriju da Assad zavrsi posao za vas, svakako su stjerani u cosak
I TO SE NE ZOVE GENOCID U SIRIJI A U GAZI SE ZOVE
Ma kud im Norveška pade na pamet
pojma nemam, vjerovatno što ima zastavu sa krstom, a što muslimani imaju veća prava nego u Saudijskoj Arabiji nije ni važno. Ovo je vjerovatno dogovor tzv. halife Bagdadija i Izraela da se udari malo Norveška, pa će na red doći i Island zbog svoje klime, zašto da Island ima svježu klimu?
U NORVESKOJ IMA NAJVISE NEOBREZANIH MUSLIMANKI, PA MOZDA ZATO, A TO JA MISLIM BI BIO MOZDA NAPAD NA NEKU JEVREJSKU USTANOVU ILI SKOLU, KAO STO JE ONAJ U FRANCUSKOJ UBIO NEKOLIKO JEVEREJSKE DJECE PRED SKOLOM
PRIKAŽI ODGOVORE (3)