Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zasto ti poredis libiju, i ostale navedene zemlje sa sirijom? ?zasto ne porediti siriju sa tunisom i egiptom? u siriji nije bilo placenika iz pocetka a sad ih imas o obje strane.
a zasto ti poredis libiju, i ostale navedene zemlje sa sirijom? ?zasto ne porediti siriju sa tunisom i egiptom? u siriji nije bilo placenika iz pocetka a sad ih imas o obje strane.
sirija je put do irana a egipatsku vojsku finansira SAD ako neznas a vidim da si samo neznani navijac, evo ako si imalo pametan znat ces u kojim arapskim zemljama nema americkih vojnika i odah smo rijesili stvar....
Aha ja sam mislio da je afganistan i persijski zaljev put do irana! Sve se vraca i sve se placa. I sirija je ucestvovala u ratu u libiji. A i sirija je jedini ruski saveznik na bliskom istoku. Mi smo raspravlkalino desavanju naroda i americi. Ja tih pokazah da desavanja naroda prodjose måbez veceg krvoprolica kao u egiptu i tunisu a sad koliko je amerika upetljana u desavanja u siriji. Ne vise od rusije i irana. I sadat kontrolise manjinu naroda dok je vecina protiv njega zato i uzima hezbolahove placenike da se bore za njega protiv njegovog naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Asad je bio gotov da mu šijje iz Irana, Iraka i Libanona nisu pristigli u pomoć. Sada se razmeću snagom jer imaju avione, helikoptere, tenkove, artiljeriju, i sve to upotrebljavaju na protivnika koji je najmanje 100 puta slabije naoružan! Podrška sirijskoj revoluciji za osobadjanje od umobolnog šiitsko-alevijsko-komunističkog režima, koji balističkim raketama Skad gadja mjesta naseljena civilima (upravo je Halep na udaru Skad raketa ovih dana) www.youtube.com/watch?v=tVYiVEXYWJs http://www.youtube.com/watch?v=bfbsZUfxs90
Idi i ti pizdo tamo pa pomozi nemoj kukat ovdje pizda vam materna , napali ste na suverenu drzavu nek su vas isprasili ni jedan se ne vratio, libija je bila sunitska sto je sjebaste, irakom su suniti vladali pa ga sjebaste ili sto ga niste branili od amera kukavice , saudiski kralj je zivi amerikanac pa nesmijete ni pisnut , VI SAMO SMIJETE NAPASTI GDJE AMERI KAZU TO SVI ZNAJU FUJJJ...
Radovat se pokolju djece to je BOLESNO. Ja sam na strani neduznih,na strani djece,civila koji zele normalan zivot. A civili i neduzni ginu.Taj stav da treba sve koji drukcije misle i vjeruj pobit smo mi dozivili na svojoj kozi.Assada osudjuje katolicki svijet,naravno i zlocine pobunjenika.
mozda je samo qrac gluplji od tebe, ti sisu svoju ko kolje djecu pogledaj idiote bolesni..... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=379452622163082&set=a.379452612163083.1073741831.121855461256134&type=1&theater
@vajate, četniče, Kako to da nam proslijeđuješ lažnu FB stranicu od Sirijskog opzervatorija za ljudska prava. Zvanična FB stranica obzervatorija je: https://www.facebook.com/syriahro A ti nam proslijedjujes, Asadovu kopiju namijenjenu zločincima poput tebe: https://www.facebook.com/syriaohr Primjetite kako je ova druga kopija prve, ali sa crvenom, komunističkom trakom umjesto originalne zelene. Takodjer, ako su neki ljudi ubili tog dječaka, a Obzervatorij izvještava o tome, pa to je dio pravde, jer oni pravedno govore o dogadjajima ma ko ih izveo. A kako si ti izvukao (sa lažne adrese Obzervatorija) jedan dogadjaj o ubistvu jednog dječaka od 15 godina, a nisi htio da pogledaš stotinu izvještaja o ubistvu hiljade djece mladjih od 15 godina. Nema šta, četnička pravda! Blago Asadu kad ga četnici podržavaju! Postoji li neko zlo na svijetu a da ga četnička bagra ne podržava!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo podrzavanja Assada mene podsjeca na podrzavanje Mladica i Karadzica. Zasto bi neko normalan podrzavao ubijanje hiljada djece i civila hemijskim oruzjem. Dobro razmislite prije nego bezgranicno podzite to. Ja ne podrzavam nicije izivljavanje.
dobro jutro kolumbo , gdje ti zivis i sta podrzavas hebo te onaj kanibal sto srca prvo vadi...
dobro jutro kolumbo , gdje ti zivis i sta podrzavas hebo te onaj kanibal sto srca prvo vadi...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najeba narod zbog igri velikih.slusam kako izrael ne dozvoljava snadbijevanje opozicije savremenim oruzjem ce isto kasnije biti upotrbljeno protiv njih.s druge strane boli rusiju i iran.oni salju i robu i ljudstvo rezimu.
kakve opozicije , mislis na one kanibale i ubice djece ... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=379452622163082&set=a.379452612163083.1073741831.121855461256134&type=1&theater
@Vajate, Koliko te plaća Iranska ambasada za propagandu u korist Asada!? Šteta bi bilo da ne uzmeš koju marku, a toliko se trudiš. Ili radiš za džabe, samo kako bi udovoljio svojoj zločinačkoj mržnji prema svemu što je dobro i pravedno. Uzgred, adresa koju si postavio je lažna FB adresa Sirijskog obzervatorija za ljudska prava, koju su asadovi kreirali kako bi parirali pravoj adresi i sa koje bi širili propagandu.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)