Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze ocisti svijet od ove gamadi I onih koji ih podrzavaju.
Ljudi koji vladaju svijetom i cine ovi vladaju preko para sto zarade na KREDITIMA. Kada jedan Bosanac,Hrvat,Amerikanac,Francuz itd digne kredit on/a financira te zle ljude koji se bogate i sa tim bogatstvom KONTROLISU SVIJET i proizvode ratove.
Niste odavno odrubili glave idilovci... majke vam se nahebem nenormalne i vasim pristalicama.
nadam se da ce ubrzo biti eliminisani da ne pogane zemlju, samo mi nije jasno odakle im silni, vojni dzipovi, novi novcati..ko li ih snadbjeva????
Ni jedna kolacka ideologija nije dobila rat pa nece ni ISILova. uz Allahovu pomoc oni c ebiti unisteni. Amin.
"...sedmorici muškaraca i tri žene." Ili, što bi rekli ovi što su išli u školu, sedmorici muškaraca i trima ženama.
koji um, ako je zdrav moze podrzavati ovo ili tvrditi da je montaza... jesu li i slike iz ratnog sarajeva i bosne isto bile propaganda i montaza !? kreteni jedni radikalni !
Seljak upalio maglenke
Meni samo nije jasno kako neko podrzavati ovakvu vrstu ljudi, bez obzira kome oni pripadali, mislim na religiju. Naprijed Ameriko i saveznici!
opet ovi pustinjski kozoyebi i njihova braća iz gornje maoče.
Ne idite braćo u Siriju Gdje životi se u prašini gube U Bosni su ostali jetimi A zvjeri su naoštrili zube Pogledajte ove mezarove Tu ginemo od kada nas ima Nama branit granice je ove Ovdje nam je biti šehidima Vidite li ovih minareta Njih lome od kada postoje Na čenari islamskog delveta Još uspravni sred oluje stoje Ova zemlja prah je pradjedova Ove rijeke od naše su krvi Ovdje uvjek da se uči dova Bošnjacima to je vadžib prvi
turbofolk je zakon
Kako se zove ona ptica što pjeva kad umire/odumire
" u okviru kampanje da se zastraše mještani koji se odupiru napredovanju militantne grupe. " Odrubljivanje glavu su prvobitno zapoceli Krizari tokom napada na Jerusalem da bi ZASTRASILI Muslimane i Jevreje. Ti isti Krizari danas stoje iza ISIS i koriste isti fazon.
Znam da se odrubljivalo u citavoj istoriji ali si Krizari napravili taktiku od toga da zastrasuju narod. Oni su ljudima skidali glave i STAVLJALI IH NA KOLAC pored puteva da zastrase sve. Danas koriste Internet umjesto kolceva.
samo naprijed
pickup army ..
Veliki islamski vođa Khomeini: "Kur'an kaže: ubij, utamniči! Zašto se držite samo onih dijelova koji govore o milosti?"
Kad vec priopcujes nesto, daj nam taj izvor, gdje je to napisano. Svakom imbecilu nije za vjerovati, niti je preporucljivo.
U Islamu kaze ubij...onog sto te napadne PRVI. Nisi procitao do kraja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ONI se zovu muslimanima? Haos!
Nisu sjekli glave srbima, već onima koji vrše agresiju na BiH. Gledao sam taj snimak, vojni oficir iz srbije zarobljen na ratištu BiH. I kažete da Srbija nije učestvovala u građanskom ratu.
stetoskop, dum-dum i MMB hahaha komentari sve bolji od boljeg hahaha (Y)