Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi blesavi turci ni sami ne znaju na čijioj su strani.
Koliko vrjedi Asadova stolica,Milione mrtvih, Asade gori u paklu đukelo jedna
to je ruska stolica
apokaliptični prdež
Jedni teroristi preuzeli grad od drugih terorista. Sve ce to Asad pomesti kad dodje vrijeme za to. Da su i Libijci bili pametni pa masovnije pruziti otpor NATO politici danas bi imali normalnu drzavu kao sto su je i prije imali.
svima puna usta islila a ovi su jedini koji se bore protiv njeg.
Ovo su Turci isforsiali, kako bi uništili Kurde. Svako vuče na svoju stranu. Turci protiv Kurda, Rusija protiv Isila, a SAD protiv Sirije.
@NinoBelovSRB nino da se ne lazemo.. isil i oni njihovi narandzasti kombinizoni se vise ne vide, vidimo sam alep koji mre zbog rusa i asada.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)