Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva skontah koji vam je to "Halepo" :) . Ja sam imao tu srecu turisticki posjetit Siriju 2007-e. Najljepsa bliskoistocna zemlja. Standard dosta iznad balkanskog, istorijski i kulturno-vjerski spomenici prelijepi. Raja opustena i druzeljubiva. Isli smo kolima sa curama i spavali kraj ceste u istim. Par puta se zaustavljali da nas pitaju treba li nam kakva pomoc. Ako je on bilo mucenje pod rezimom, potpisujem da tu zivim. Slicno kao u Libiji i bivsoj Sfrj, gdje sad caruje "demokratija" :)
Mene je stid od šutnje BiH vlasti...Imamo mjesta za ponudit' izbjeglicama u Istoćnoj Bosni, pa u Hercegovini, onda gore oko Save, al' niko ništa nepreduzima. Gorjeće hi vatra Džehennemska zbog sebičluka.
bujrum u njemacku...a ima mjesta i u austriji,poljskoj,ceskoj,francuskoj....engleska je rezervisana za nigerice :))))
A RS ZA MASOVE GROBNICE