Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tema im "Sirija", naravno da će biti kad su oni krivi za sve što se događa u Siriji!! Svako ubijeno dijete, žena, čovijek je ubijeno njihovom krivnjom i to njima ide na dušu! Napravili G8 od nekih 8 država da ruše svijet (posebno islamski) i misle da se mogu prikriti, a svi znaju da ovih 7 država (izuzev Japana) mrze Islam i predstavljaju ga u ružnom svijetlu. Tako su imali u planu da sruše BiH i Muslimane u BiH, ali nisu. Pričaju kako su nam pomogli, i jesu, ali su se kasno sjetili!!! Zbog toga im je bolje da uživaju u svojim državama i svom lopovluku dok još mogu, neće dugo potrajati!
Sada će analizu da naprave ko je koliko prodao oružija, ko je kome konkurencija, da li da pošalju malo svoju vojsku da isprobaju neko novo naoružanje u Siriji, koji špil karata da naprave kao u Iraku, koko Kinu da zaobiđu i koja je prva slijedeća zemlja za rat? (neka nova muslimanska zemlja)! OVO SU MASONI, A NE LJUDI !!!
Bori se Siriji, bori se protiv ovih fašista imperijalističkih !!!
Sirijo*.
Planu
À sta je sa Izraelom milioni protjerani stotine hiljada pobijeni i svaki dan ubijeni i sta smece od 8 radi na Tom plant
izreal je dio te gamadi, štoviše velikim dijelom ih on i financira
skupila se banda da kroji sudbinu siriji. tako su je krojili i nama u jugi i libiji pa sad svi stenjemo u blagodatima zapadne demokracije obogaćene bojama vjerskog i nacionalnog fašizma. ne daj se sirijo pod čizmu imperijalizma.
Okupio se svjetski šljam i najmračniji umovi današnjice.