Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sve to financira Iran.
Eh gdje su oni ratovi na poljanama, 1 na 1, pa neka jaci pobijedi, kad su se i vladari borili, a ne kao ove KUKAVICE sad u foteljama sjede ili se po podrumima kriju dok ostali ginu.
Ma to su sve masonci uradili! Kakav Asad, on ni mrava ne bi zgazio.
Ko god da dira u nevine civile, da Bog da im Bog silu ukinuo!
Slabo reagira taj tvoj sa veliko B.
Nista ti ne brini Semso. Sve dodje na svoje, prije ili kasnije.
I dalje ustrajete u širenju laži. Sram vas bilo. Sirijski opservatorij...ko je na čelu opservatorija, ba kakav opservatorij. Sirijski aktivist hhh, sirijski ljekari...koji crni sirijski ljekari? S čije strane ljekari? Popišam vam se na Vijeće UN-a primite se ozbiljnog novinarstva, navedite prave izvore. Ovakvim dezinformacijama samo stvarate nove teroriste. Shvaćate li kako vaši tekstovi mogu utjecat na ljude?
Tebi bi vijest bila objektivnija da je objavi neka agencija bliska Assadu??? Normalno je da ako nisi s njim onda si protiv. Drugim rijecima, neka vijest ce za nekog biti objektivna, a za nekog nece, a to ovisi o tome koju stranu podrzavas!
Šta to dopire do nas što je blisko Assadu i što drži stranu Assadu? Medijske kuće su sve redom u funkciji formiranja načina razmišljanja onako kako paše njihovim nadređenima, nitko više ne razmišlja svojom glavom. Pa majka mu stara stotinu puta sam reko, da narod nije složan, da je ovaj toliki tiranin, već davno bi fasovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ASSAD TERORISTA!