Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i to ono miloševićevo pseto koje nije sposobno ni za šta osim da ujeda slabijeg od sebe. kako god, on je sljedeći diktator za pasti. šiije će izgubiti u siriji koja je njihov najveći izvan iranski projekat. poslje njega će pasti diktatura u jordanu pa možda ona u saudijskoj arabiji te u preostalim zemljama arapskog svijeta. tri x hura za to!!!
Portal klix nije objektivan po ovom pitanju nisu rezimske snage nego vojska vlade sirije, a vi ove pobunjenike i teroriste predstavljate zrtvom, a svi mi znamo da su oni poceli sukobe a ne vojska, zato bi bilo ljepo da budete objektivni ainace smisao novinarstva gubi svaki smisao.
14 mrtvih terorista