Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njabolje ovo onise tek okupljaju pa ***te dole rat vec 10 godina traje aloooooooo
Ovo je vise od tragedije. Ovo je kolaps logike,sumrak pameti. Najveci domet ovdje je uzeti pusku i smaknuti bilo koga. Ovo je dno sa koga,cini se, nema povratka.
A nasi stari pametni bi rekli "yebo lud zbunjenog"... Samo sto su na Bliskom Istoku yebeni i ludi i zbunjeni, a americki reziseri yebu li yebu...
Udri sijje po siji.
Protjerajte tu gamad za sva vremena
Ovo je problem. Zapad je izabrao Sitsku verziju IDIL-a da unisti IDIL. Da li ce Suniti dozvoliti da predaju svoje gradove iz ruku Sunitskih ekstremista u ruke Sitskih ekstremista? Naravno da nece i prije ce pustiti da ih IDIL gazi koji ce ih klati zbog nekih prekrsenih pravila nego da ih Sitske milicije kolju cisto zbog toga sto su Suniti. Kada su Sitske milicije uzeli Tikrit od IDIL-a, skoro sve mladje muskarce su pobili. Zapad treba napraviti federaciju od Iraka gdje Suniti i Kurdi imaju svoja prava i dijele politicku moci sa Sitskom vladom. Sve dok se to ne desi, fanatici ce vladati Irakom dok normalni i obicni covjek je meta i jednih i drugih.
neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj i saveznik. Kad sredimo onog prvog onda ćemo se mi poklati :)
DŽE JE MOJ DRUG TIPIČNI? ZNAM DA ČEŠ DOČI OKO 3h, P'JAN,DA PI.ŠAŠ PO KLIXU...PA SVRATI NA JEDNU LOZU KOD HALIDA!