Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebola je oruzje ne bolest (za istrjebljenje)
Ciste Afriku polako al sigurno...pokusni kunici afrikanci:)
EBOLA BIOLOSKO ORUZJE KOJEG SE ZAPAD NAJVISE PLASI "CIONISTI"
Svaki put iznova isti čovjek sa slike umire
Ko prati izvjestaje o Eboli mogao je dosada primjetiti da skoro svaka prica u svjestkim medijima ima boje Zelenu i Ljubicastu. Skoro svaki oboljeli Amerikanc je uslikan u zelenoj majici,cak su i cuki dali zeleni lopticu i deku,avionska kompanija sa kojem lete ima zeleni logo,bolnica ima zeleni logo,usred Afrike ljudi piju vodu iz zelenih bacvi,na sve strane zelena boja te u manjoj mjeri ljubicasta. Ujedno pokazuju i varijacije zelene tj plavkasto-zelena i ruzicasto-ljubicasta. Cak je i pjevacica Pink udruzila se pjevace Dallas Zeleni (mozes misliti prva Ebola je bila u Dalasu od covjeka sto je nosio zelenu majicu) pa su napravili album i gle slucaja izdali ga ovog mjeseca.
Cak i Holivud nam je "predvidio" kada su izdali film sa Andjelinom zvai Maleficient i na posteru njena slika u ljubicastom i zelenoj boji i pose "Zlo ima pocetak-Mart 2014" i gle slucajnosti tog mjeseca su otkrili epidemiju Ebolu a iste boje nosi i Joker iz Batmana,zelena kosa i ljubicasto odijelo i gle slucajnosti virus Ebole je presao sa....sismisa.
mora se 9 puta brze da siri kad su to oni sto su vakcibisani :)
NAPRAVIO AMER I IZRAELAC JEFTINO SRESTVO DA SE RJESI CRNJA SIROTINJE.
Ebola je izmisljena stvar da ameri i ekopa udju u sijera leone, nigeriju zbog nafte i dijamanata, kao i boko haram
Zaobravio si IDIL koji haram podrucjem punom nafte gdje je Nat Rothchild napravio naftovod a ince market dijamanata drze Zidovi. Raja glupa nemoze sastaviti dva sa dva.