Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je l ovo od mini golfa loptica ???
kad budu lopte padale piši nemoj ove gluposti
eto hoce oni pjevati noci u sibiru.
uh to zito...proradi mi cir zbog ove tragicne vijesti
Kupaju se na rijekama, kad izlaz na toplo more nemaju, zato i otimaju Krim Ukrajincima, ali ce ga morati vratiti, milom ili silom.
@Promenjen: Da, imaju izlaz na Crno more, ali sam ovde vise mislio na izlaz na otvoreno more, a to nemaju kao ni mi, jer moraju druge pitati za dozvolu.
Mozes misliti kalo ce "vratoti" Krim...hahaha...zar stvarno postoje BUDALETINE da vjeruju u tooooo....hahahaha...o sta kojeg kurca nas zanima Krim....vratice Krim,kad Gruzija vrati Abhaziju i Juznu Osetiju koju su izgubili 2008...kad Srbija vrati Kosovo...Kad Azerbejdzan vrati Karabah....znaci,NIKAD ...zato ne budi GLUP....UKRAJINA da napane Rusiju a ne mogu izaci na kraj sa pobunjenicima...kako bi tek bilo sa Rusima koji su naoruzani do zuba...Rusi bi usli u Kujev za 24 sahata. ..to su utvrdilu americki vojni analiticari ..a ti vjeruj u bajke...ne znam sto se "brines" za Ukrajinu...sami su krivi za Krim...kao Srbija za Kosovo....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa yebi ga kad ides u Sibir na plazu sta da ocekujes. Dobro su prosli ...
Led ko kurceve glave...
A viđu gologuzija
Ja lopticu za golf nikad video nisam. Ja sam seljak kod mene su poznate dimenzije reda šljive, oraha, breskve, kajsije, jajeta...
pa zar na selu uzgajas breskve..?