Dok joj je otac mijenjao pelenu
0
Šestomjesečna beba ubijena na parkingu u Chicagu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako si samo jadan. Nego, požuri 'bob kanada', zove te gazda da mu lizneš cipele, jadu i fukaro.
Sto Amerika ne rijesava nasilje u svojoj zemlji a ne unistavaju svjetske cinilizacije Irak, Iran, Afganistan, Libiju ... Slusam neki dan da svaka cetvrta zena u Amerci dozivljava ili je dozivila porodicno nasilje. Smetaju im sto su zene tradicionalno pokrivene ( tvrde da su diskriminirane) u Iraku, Afkanistanu... koje medjutim za razliku od Amerckih zena imaju potpunu paznju u porodici kao majke i zene. Vjerovatno je demokratski da otkrije velo i da je pijani muz mlati svaki dan. Licemjerna Amerika i zapad.
Najljepsi grad na svijetu!!!
Nemozes porediti po broju stanovnika a i bilo cemu drugom....
hajmo udruženja "DOSTA" i ostali poskoci tražite: smjena gradonačelnika Chikaga
Saraj-ovasi ili Sadaka City, sa tvojim brojnim džamijama, u usporedbi sa ovim Al Kaponeovim prebivalištem ti si k'o gradić Pejton, ili Pionirska dolina, mjesta spokoja, nade, velikih snova... grad Sulje, Bakira i sličnijeh "velikana" čije prisustvo grije tvoju (pretežito bošnjačku) populaciju!
Tata vrati pare što si uz'o od kamatara !