Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj blagosilja tenkove kao i srpske Kacavende
Sad ce litije po Berlinu i Briselu 🤣🤣
sotonska crkva
Ovaj piša u gaće!
Pa ovi likovi su izvor zla
Ja mislim kad ovi dodiju rusiji rascistice rusi sve do atlantika ko sto ondak odlucise da ociste sve do pacifika kad su im oni mongoli i ostali klosari udarali sankcije. Mada ovi EU debili izgleda vise sami sebi udaraju sankcije nego rujama. Ovo na kraju sto posto amerika pobjedjuje.
Pravoslavna crkva,izvor svakog zla...peti put to govorim,evo potvrdjuje se...a vi dislajkujte koliko hocete🙂
Ovaj bradati guster je sotona.
Kiril, nosač zla
Obavezno ovog krvoloka sankcionirat! Fuj izgleda totalni antikrist
Zmija se ubija u glavu.
Kiril je poglavar Putinovog satanističkog pokreta, učenje "Ruskog sveta" proglasilo je antihrišćanskim preko 600 uglednih pravoslavnih teologa
Ovaj je prodavac magle, ko u srednjem vijeku on blagosilja ubistva … al svejedno ce ovo samo povecat popularnost Putina u Rusiji i dodat jacanju Ruskog extremizma.
Nastranu cela situacija oko ovog rata, zamislite na trenutak koliko bi bilo 'ebeno lepo da se pojavi neki baja koji će da uvede sankcije Americi, Britaniji i tako tim "nedodirljivim" i silnim zemljama koje su se osilile i preuzele ulogu šerifa. Da se pojavi sud koji će da istraži zločine njihovih vojnika, zatražiti i dobiti njihovo izručenje, prodavati njima raznorazne floskule i držati im licemerna predavanja... Zar ne?
A zasto?? U britaniji ako si nezaposlen imas hiljadu funti cisti parkovi nema korupcije ili ako ima to je sto popije kafu i plati sa sluzbenom karticom pa mora otic dok tebe vucic truje duhovno i pljacka materjalno i opet ces glasat za njega jer te je zatrovao! Imali u beogradu svako 5 minuta javni prevoz kao u britaniji?
E, ako su im parkovi čisti, onda mogu da nas prave indijancima koliko god žele. Matori, ako toliko voliš čiste parkove, svrati do Vrnjačke Banje, Palića, oduševićeš se. Koja te linija interesuje u BG-u? 26-tica je prilično česta... I otkud ideja da znaš za koga sam ja glasao, prijatelju?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto je zla, iz te crkve dolazi.
To im je los potez. Ne treba dirati u vjeru. Ja sam bosnjak musliman i postujem sve vjere. U svakoj vjeri ima sto se kaze kukolja u zitu. I kod nas npr u IZ je bilo svega a i dan danas se petljaju u politiku umjesto da sluze Allahu/Bogu. Neka narod odluci ako im neko smeta jer vjerovatno postoje instrumenti unutar crkve za tako nesto inace se to moze pogresno protumaciti. Vjere ne treba dirati nikako.
Kakve veze ima sto je Pop ako podrzava krvoprolice,daj ba.
Pa nije kiril Bog nego fsb-ov alat za upravljanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)